haha dobrze że dziś sobie to uświadomiłaś a nie jutroWitam wtorkowo![]()
Mi sie pomyliły dni i tak powtarzałam sobie,ze mam usg 10 marca w środę a dzis rano zdałam sobie sprawę, ze owszem 10go ale to jest wtorektak wiec jestem po usg,ale czekam jeszcze na konsultacje (w lux medzie oddzielnie robią usg i oddzielnie jest wizyta). Malenstwo ma sie dobrze, serduszko bije 150 ud/min, od ostatniego usg czyli w 6 dni urósł z 5,81 mm do 10,3 mm
czyli bardzo duzo
krwiak minimalnie sie zmniejsza i cały czas przesuwa do ujścia szyjki macicy, teraz ma 30mm x 6mm a tydzien temu miał 33mm x 8 mm
lekarz twierdzi,ze jeszcze 2 tygodnie lezenia i nie bedzie śladu po krwiaku
![]()
trzymam kciuki za wizytęGratuluje udanej wizyty, dobrze ze krwiak po malu juz sie zmniejsza![]()
Wspolczuje wam dziewczyny tak strasznych dolegliwosci, ja mam tylko bole biustu jak sie dotykam i nic wiecej
Ja mam dzisiaj o 15 wizyte i juz nie moge sie doczekac![]()
![]()
A po wizycie na 18 do szkoly grrry tak mi sie nie chce ze masakra tyle dobrze ze mam w grupie pare polaczkow to jakos daje tam rade miedzy ty mi wszystkimi innymi![]()
kurde a mnie gardło boli, czuje jakbym miała węzły powiększone, Boże tylko aby nie angina!
może do wieczora przejdzie.
pogoda taka piękna że śmiałam się że mogliby mi wynieść biurko na zewnątrz i bym tam pracowała