reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Akatusuki-super wiesci!!!!!![emoji4]
Dziewczyn ktore plania jaki ma kolor Wasza krew? Jak jest BrazowA Tak jak by Stara to nie musicue sie Martwic bo macic sie oczyszcza, Gorzej z jasnoczerwona krwia. Ja takie ciemne plamienie w 1 ciazy mialam przez pare dni pozniej przeszlo do czasu nastepnej miediaczki i Wtedy szybko do lekarza pobieglam Mimo ze to tez Byla BrazowA krew wiec warto to obserwowac

Pozdrowienia mamusie!!!

reklama
Hej dziewczyny! Ja juz po usg! Fasolek jest na swoim miejscu!!! Wszystko wygląda dobrze ale jeszcze nie ma serduszka. Wiek ciąży ze skanu 5t5dn.
SUPER!!!!

Hej wszystkim październikowym mamusiom.:-) według obliczeń jestem w 5 tygodniu ciąży, a poród ma nastąpić 26 października. Pierwsze dwie kreseczki zobaczyłam 5 dni przed spodziewanym terminem miesiączki, kolejne 2 dni po :-) jestem w ciąży po raz pierwszy
Witaj :)

Hej wszystkim październikowym mamusiom.:-)
według obliczeń jestem w 5 tygodniu ciąży, a poród ma nastąpić 26 października. Pierwsze dwie kreseczki zobaczyłam 5 dni przed spodziewanym terminem miesiączki, kolejne 2 dni po :-) jestem w ciąży po raz pierwszy tak jak i po raz pierwszy jestem na takiego typu forum. czytałam Waszą konwersacje mam nadzieję, że mogę się przyłączyć! pozdrawiam wszystkie oczekujące mamusie. :)

Witaj Lantka!! Spokojnej ciąży ;)

Ahoj! Nie wiem czy nie za wcześnie ale postanowiłam przyłączyć się do was!
Dziś rano na teściku 2 piękne dorodne kreseczki :) staraliśmy się od 4 cykli stymulowanych.
Jak widzicie na suwaczku jestem już mamą Antochy który za ok miesiąc skończy 3latka. O niego staraliśmy się nieco dłużej bo 2 lata i udało się dopiero po 3IUI.
A więc kobitki witajcie :)

akatsuki ekstra, wiedziałam, ze bedzie dobrze :)

lantka, aina witajcie :)

u nas dzisiaj zły dzien, mój malec ma zatwradzenie i jest ciagły płacz, a poza tym ostatnie noce to tez jakas masakra i znowu nasuwa mi sie mysl, czy dobrze zrobilismy, ze sie tak pospieszylismy ;/

reklama
Czesc dziewczyny ;) mam nadzieje ze jest tutaj troszke miejsca dla mnie.. :) mam corke 2.5 roku , i obecnie 5 tydz i 5 dzien ciazy. Czekam na usg , poprzednio w 5tygodniu na usg sam pecherzyk 1 cm ... ciaza na lutce bo ronilam w listopadzie

Do góry