reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Cześć dziewczyny :-)

Ja córa marnotrawna :-D powracam, jeśli mogę oczywiście :-) U nas wsio ok, córa brzuszkowa- Franciszka Antonina rośnie jak na drożdżach, termin nam się przesunął na koniec września, ale nie liczę na terminowość. Antonina przeszczęśliwa bo będzie mieć siostrę :tak::tak: Mówi do brzucha śpiewa piosenki i pokój szykuje hihi :-D Więc wszyscy już nie mogą się Frani doczekać, ale niech grzecznie siedzi, bynajmniej jeszcze z 12 tygodni :-)

Podczytuję Was od czasu do czasu, ale nie dam rady nadrobić. Wszystkim gratuluje i poprawę obiecuję :-D

Miłego dnia.

reklama
Jezu, spadłam ze schodów, co za łajza :(
Matko, nic ci się nie stało?
Cześć dziewczyny :-)

Ja córa marnotrawna :-D powracam, jeśli mogę oczywiście :-) U nas wsio ok, córa brzuszkowa- Franciszka Antonina rośnie jak na drożdżach, termin nam się przesunął na koniec września, ale nie liczę na terminowość. Antonina przeszczęśliwa bo będzie mieć siostrę :tak::tak: Mówi do brzucha śpiewa piosenki i pokój szykuje hihi :-D Więc wszyscy już nie mogą się Frani doczekać, ale niech grzecznie siedzi, bynajmniej jeszcze z 12 tygodni :-)

Podczytuję Was od czasu do czasu, ale nie dam rady nadrobić. Wszystkim gratuluje i poprawę obiecuję :-D

Miłego dnia.
Frania bardzo ładne imię! I bardzo się ciesze, ze wszystko jest ok :) oby tak już do końca było

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Witam Dziewczyny :)

W TG super pogoda, aż żyć się chce :) Wczoraj byłam jakaś rozbita po wiadomości od Beti, strasznie jej współczuję...
Plan na dziś:
- zawiezienie L4 do pracodawcy- wykonano
- umycie okna w salonie- wykonano
- ogarnięcie mieszkania przed weekendem- w trakcie
- świętowanie z Ł. 7 rocznicy zawiązania związku :))) - nie mogę się doczekać :)

Wizyta była dla mnie nie lada przeżyciem i radością... ale od początku:
- rośnie we mnie... na 90% dziewczyna (chcieliśmy chłopaka, ale za to będę stroić moją kruszynę!- byleby była zdrowiutka),
- z dzidzią w porządku, 340g-średnia krajowa na 20 tydzień,
- szyjka dłuuuuuuuuga na 4,5cm- zamknięta,
- infekcji brak.
Po wizycie wpadłam w szał zakupowy (kilka ubranek, nożyczki do paznokci dla niemowląt) i strzeliłam sobie fryzjera.

Zazdroszczę Wam dziewczyny tych wakacji i wypoczynku poza domem... my jesteśmy uziemieni, nadal się mój gin trzęsie nade mną, ale może to i lepiej.

Dzień dobry!

Mnie prześladuje jakiś pech. Ledwo w środę antybiotyk skończyłam to wczoraj zaczęło boleć mnie na nowo gardło i dziś wylazł mi ropień okołomigdałkowy, przez niego normalnie szczękościsku dostałam, a slinie się jak niemowlak !! No fuck! I teraz nie wiem czy iść do lekarza niech to przebija i da kolejny już antybiotyk czy poczekać aż samo zejdzie i dać się w końcu zregenerować temu organizmowi?! :(

Do października to ja się wykończe i wcale nie ciąża, a gardłem.

Miłego piątku!

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Kamilove, życzę Ci aby te wszystkie bakterie i zarazki dały Ci już spokój. Zdrowiej Kochana :)

Eli, trzymam kciuki, wszystko będzie w porządku, myśl pozytywnie i stosuj zalecenia lekarzy.

Dbdg, wszystko w porządku? Akrobatyka w ciąży jest zabroniona do jasnej anielki! Mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało.

Mrowkaa gratuluje pomyślnej wizyty :)

Malinka wiem jakie to cudowne uczucie widzieć swojego partnera kiedy jest taki zaskoczony, radosny, zadowolony... Coś niesamowitego!

Wszystkim Urlopowiczkom życzę udanego i owocnego wypoczynku :) A tym, które zostają w domu słoneczka, ale niekoniecznie upałów! Pozdrawiamy!

Witajcie ja dosłownie na chwile wpadłam zameldować się ze wszystko u mnie w porządku nie mam dosłownie na nic czasu caly czas jestem w ruchu jednak taki wypad na 4 dni to jest totalna beznadzieja szkoda slow normalnie ;/ ja dzisiaj kupiłam sobie magnez bo w nocy zaczely lapac mnie strasznie mocne skurcze :/ i dobrze se już za 3 dni wizyta bo brzuch zaczal mi czasami twardnieć ;/ nakupilam trochę ciuchow małemu ;)\

Wybaczcie ze tak tylko o sobie ale nawet nie mam czasu kiedy was podczytac :/ nadrobir jak wroce do siebie o ile mi się uda :0

Jedyne co rzucilo mi się w oczy to wiadomość od Beti strasznie mi przykro, trzymaj się tam kochana

Dbdg no pięknie, ale nic się nie stało?

Mnie też blednik szaleje, czasem się zataczam jak pijana i pionu złapać nie moge, mój się śmieje i mówi żebym tyle nie piła.. :p

Zazdroszczę wyjazdów, nawet tych krótkich, my kolejny rok Nigdzie się nie ruszamy :-(

jeju strasznie mi sie BB chrzani ostatnio :/

Annie jakos bedzie, ja znowu mam ciagle wizje, ze nosze malego (bo ostatnio tylko na rekach) i ze upadam i koniec ze mna a dziecko placze, bozee takie glupie mam mysli, bo juz nie mam sil, jakos coraz gorzej sie czuje :(

dbdg dziewczyno uwazaj na siebie, nic sie nie stalo?

isabela witamy spowrotem i odzywaj sie czesciej :)

moim marzeniem w tym momencie jest chociaz dzien, dwa lezenia i nic nie robienia, wyspania sie przede wszytskim :( nie potrzebuje wyjazdow, czy wy tez tak nie macie sily jak ja? jeju nie wiem co to bedzie pozniej

reklama
Siedzę sobie i czekam na to super usg. Faktycznie trwa max 7-8 minut. Ja jestem następna w kolejce a nie weszłam punktualnie bo byłam zapisana na 15 z kimś innym, znaczy dwie na jedną godzinę. I ta pani weszła właśnie 2 minuty temu!! Także Moje Kochane zapraszam na ekspresowe USG na Obozową 63/65 czy jakoś tak :-D

Do góry