reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Cześć dziewczyny :-)

Ja córa marnotrawna :-D powracam, jeśli mogę oczywiście :-) U nas wsio ok, córa brzuszkowa- Franciszka Antonina rośnie jak na drożdżach, termin nam się przesunął na koniec września, ale nie liczę na terminowość. Antonina przeszczęśliwa bo będzie mieć siostrę :tak::tak: Mówi do brzucha śpiewa piosenki i pokój szykuje hihi :-D Więc wszyscy już nie mogą się Frani doczekać, ale niech grzecznie siedzi, bynajmniej jeszcze z 12 tygodni :-)

Podczytuję Was od czasu do czasu, ale nie dam rady nadrobić. Wszystkim gratuluje i poprawę obiecuję :-D

Miłego dnia.

reklama
Jezu, spadłam ze schodów, co za łajza :(
Matko, nic ci się nie stało?
Cześć dziewczyny :-)

Ja córa marnotrawna :-D powracam, jeśli mogę oczywiście :-) U nas wsio ok, córa brzuszkowa- Franciszka Antonina rośnie jak na drożdżach, termin nam się przesunął na koniec września, ale nie liczę na terminowość. Antonina przeszczęśliwa bo będzie mieć siostrę :tak::tak: Mówi do brzucha śpiewa piosenki i pokój szykuje hihi :-D Więc wszyscy już nie mogą się Frani doczekać, ale niech grzecznie siedzi, bynajmniej jeszcze z 12 tygodni :-)

Podczytuję Was od czasu do czasu, ale nie dam rady nadrobić. Wszystkim gratuluje i poprawę obiecuję :-D

Miłego dnia.
Frania bardzo ładne imię! I bardzo się ciesze, ze wszystko jest ok :) oby tak już do końca było

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Witam Dziewczyny :)

W TG super pogoda, aż żyć się chce :) Wczoraj byłam jakaś rozbita po wiadomości od Beti, strasznie jej współczuję...
Plan na dziś:
- zawiezienie L4 do pracodawcy- wykonano
- umycie okna w salonie- wykonano
- ogarnięcie mieszkania przed weekendem- w trakcie
- świętowanie z Ł. 7 rocznicy zawiązania związku :))) - nie mogę się doczekać :)

Wizyta była dla mnie nie lada przeżyciem i radością... ale od początku:
- rośnie we mnie... na 90% dziewczyna (chcieliśmy chłopaka, ale za to będę stroić moją kruszynę!- byleby była zdrowiutka),
- z dzidzią w porządku, 340g-średnia krajowa na 20 tydzień,
- szyjka dłuuuuuuuuga na 4,5cm- zamknięta,
- infekcji brak.
Po wizycie wpadłam w szał zakupowy (kilka ubranek, nożyczki do paznokci dla niemowląt) i strzeliłam sobie fryzjera.

Zazdroszczę Wam dziewczyny tych wakacji i wypoczynku poza domem... my jesteśmy uziemieni, nadal się mój gin trzęsie nade mną, ale może to i lepiej.

Dzień dobry!

Mnie prześladuje jakiś pech. Ledwo w środę antybiotyk skończyłam to wczoraj zaczęło boleć mnie na nowo gardło i dziś wylazł mi ropień okołomigdałkowy, przez niego normalnie szczękościsku dostałam, a slinie się jak niemowlak !! No fuck! I teraz nie wiem czy iść do lekarza niech to przebija i da kolejny już antybiotyk czy poczekać aż samo zejdzie i dać się w końcu zregenerować temu organizmowi?! :(

Do października to ja się wykończe i wcale nie ciąża, a gardłem.

Miłego piątku!

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Kamilove, życzę Ci aby te wszystkie bakterie i zarazki dały Ci już spokój. Zdrowiej Kochana :)

Eli, trzymam kciuki, wszystko będzie w porządku, myśl pozytywnie i stosuj zalecenia lekarzy.

Dbdg, wszystko w porządku? Akrobatyka w ciąży jest zabroniona do jasnej anielki! Mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało.

Mrowkaa gratuluje pomyślnej wizyty :)

Malinka wiem jakie to cudowne uczucie widzieć swojego partnera kiedy jest taki zaskoczony, radosny, zadowolony... Coś niesamowitego!

Wszystkim Urlopowiczkom życzę udanego i owocnego wypoczynku :) A tym, które zostają w domu słoneczka, ale niekoniecznie upałów! Pozdrawiamy!

Witajcie ja dosłownie na chwile wpadłam zameldować się ze wszystko u mnie w porządku nie mam dosłownie na nic czasu caly czas jestem w ruchu jednak taki wypad na 4 dni to jest totalna beznadzieja szkoda slow normalnie ;/ ja dzisiaj kupiłam sobie magnez bo w nocy zaczely lapac mnie strasznie mocne skurcze :/ i dobrze se już za 3 dni wizyta bo brzuch zaczal mi czasami twardnieć ;/ nakupilam trochę ciuchow małemu ;)\

Wybaczcie ze tak tylko o sobie ale nawet nie mam czasu kiedy was podczytac :/ nadrobir jak wroce do siebie o ile mi się uda :0

Jedyne co rzucilo mi się w oczy to wiadomość od Beti strasznie mi przykro, trzymaj się tam kochana

Dbdg no pięknie, ale nic się nie stało?

Mnie też blednik szaleje, czasem się zataczam jak pijana i pionu złapać nie moge, mój się śmieje i mówi żebym tyle nie piła.. :p

Zazdroszczę wyjazdów, nawet tych krótkich, my kolejny rok Nigdzie się nie ruszamy :-(

jeju strasznie mi sie BB chrzani ostatnio :/

Annie jakos bedzie, ja znowu mam ciagle wizje, ze nosze malego (bo ostatnio tylko na rekach) i ze upadam i koniec ze mna a dziecko placze, bozee takie glupie mam mysli, bo juz nie mam sil, jakos coraz gorzej sie czuje :(

dbdg dziewczyno uwazaj na siebie, nic sie nie stalo?

isabela witamy spowrotem i odzywaj sie czesciej :)

moim marzeniem w tym momencie jest chociaz dzien, dwa lezenia i nic nie robienia, wyspania sie przede wszytskim :( nie potrzebuje wyjazdow, czy wy tez tak nie macie sily jak ja? jeju nie wiem co to bedzie pozniej

reklama
Siedzę sobie i czekam na to super usg. Faktycznie trwa max 7-8 minut. Ja jestem następna w kolejce a nie weszłam punktualnie bo byłam zapisana na 15 z kimś innym, znaczy dwie na jedną godzinę. I ta pani weszła właśnie 2 minuty temu!! Także Moje Kochane zapraszam na ekspresowe USG na Obozową 63/65 czy jakoś tak :-D

Do góry