reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hej.
Jutro mam usg, z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej się stresuje.
Wczoraj zaczęły krwawic mi dziąsła przy myciu zębów. Okropne uczucie jak skończę myć. Jest na to jakiś sposób?

reklama
Ha ha ha
Kochana ja i cycki mam wielkie i brzuch już spory i wczoraj jak połaziłam pół dnia w tym upale to myślałam, że skonam!

Ech, to mnie trochę martwi. Wszyscy mnie straszą upałami, a ja serio jakoś nie mogę w to uwierzyć, bo nadal hasam jak sarenka :-) i nie kumam o co im chodzi...

Jak zaszłam w ciążę to sobie pomyślałam, że cycki mi na trochę urosną i będę dumnie bez stanika chodzić latem, a póki różnica jest, ale niewielka... :-) Staniki noszę te same... Pozostanie tylko silikon... :wściekła/y:

Witajcie czwartkowo :D
Buba zazdoszcze wakacji :D
ja za tydzien o tej porze bede juz w Pl normalnie nie moge sie juz doczekac ^^ :-D
mnie troche przerazaja te upaly bo jak bylo tutaj pare razy tak cieplo to ja umieralam :/ ledwo sie tocze o_O
szczesliwa trzymam kciuki za twoja wizyte :) nie masz czym sie stresowac bedzie wszystko dobrze :)

laseczki jak u was z wagą? ja jestem +4 kg, 71 nie całe waże ale brzuch mam ogromny jakbym miała rodzić za 2 tygodnie ... i ciężko mi się oddycha a nawet siedzi bez rozkroku.

laseczki jak u was z wagą? ja jestem +4 kg, 71 nie całe waże ale brzuch mam ogromny jakbym miała rodzić za 2 tygodnie ... i ciężko mi się oddycha a nawet siedzi bez rozkroku.

No ja niestety też już tyję coraz szybciej... Zaczynałam z 60-61 a teraz 65,5 :-( i to w ostatni miesiąc w sumie przytyłam... A brzuch mam podobno malutki.. Wszyscy mi teraz tak mówią... :-(

Ja juz jestem + 7kg, dobijam pomału do 70. Jak wejdę po schodach to sapię jak parowóz a w kuchni to już nie mogę gotować na stojąco tylko podstawiam sobie wysoki stołek.

w warszawie nie musi:tak:, jedziemy do Gdańska, wiec musi byc pogoda piękna bo jedziemy z samego poludnia malopolski:-), nie ma nic gorszego niz brzydka pogoda nad morzem :baffled:
Kreweta! Jak będziesz w Gdańsku i się na kawie nie spotkamy to się sfo****ę na zawsze! :D Daj znać na pw :D

infekcji nie ma ale raczej już mnie nie wypuszczą do porodu najlepsza opcja 3 miesiące :( mam tylko nadzieję ze moje szkraby nie zechcą przyjść wcześniej na świat :szok:
I dobrze Beti! Leż sobie i czytaj, oglądaj, nudź się i tak jak napisała już przede mną chyba doris - dziękuj za każdy dzień :) No i zawsze jest jeszcze BB :D Tu zawsze któraś z nas zagląda :)

Hehehe, ale poszło wam z wagą - w końcu! Ja zaczynałam z 72 a mam 81 :) Brawo ja :D A cycki z 75C na 75G :D
Na razie przestały się powiększać, więc może już zastopuje na tym poziomie...

reklama
Ja się już wylewam z 75g :-( nie chce większych już ale plus taki ze się bardzo ujedrnily :-D tylko te żyły psują cały efekt..

Czy wasze maleństwa też czasem napieraja na jedną część brzucha i się wybrzusza? Lekko twardniejac w tym miejscu?

Do góry