reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Coraz więcej tych październikowych mam :)
Ja dzisiaj rano byłam oddać krew na drugą betę, odbieram wyniki koło 16-17, no i jutro do gina rano :)
W zasadzie to moja piąta ciąża już... ale mam tylko jedną córeczkę. Więc od razu biorę zwolnienie, aby sobie poodpoczywać i aby wszystko było ok.

reklama
powiem Wam, że my z mężem naprawdę chcemy bliźniaki mam nadzieje, że los się uśmiechnie za tą naszą ciężką walkę :p wiem, że byśmy sobie poradzili. Słyszałyście o mamie 8 raczków? ja ostatnio oglądałam program o niej - pełen szacunek i w ogóle jaka ona chuda ;P co do płci to dostosujemy się ;p choć marzy mi się księżniczka Lily..

dokladnie, nie mamju juz wplytu, chcoc ja bym jednak wolala jedno, ale najwazniejsze zeby było zdrowe, ja bym wolala dziewczynke, moj M chlopca a jak jest u Was?

Ja mam dziewczynkę 4letnia z pażdziernika, to teraz przydałby sie chłopczyk :tak:
Ale co Bóg da to i tak będziemy sie cieszyć, najważniejsze by zdrowe było ;-)

Ja zawsze marzyłam o córeczce. W ciąży wkręciłam sobie, że na pewno będzie chłopczyk, żeby się nie rozczarować ;) Nawet ubranka pod chłopca kupowałam! A jak na USG lekarka zobaczyła pipkę to się z radości popłakałam :D
Teraz tylko o zdrowe dziecko się modlę :)

Mi jest absolutnie wszystko jedno :) Myślałam, że będę coś bardziej chciała, ale wcale tak nie jest :)
L chce chłopca :p
Ja chcę zdrowe dziecko i tylko to się dla mnie liczy. Bliźniaki też bym chciała :p

gratuluje udanych wizyt, ja też mam już synka ale mój ma już 2,5 roczku i niestety przespane noce to nadal rzadkość, od jakiegoś śpi sam w swoim łóżku i zaczęły się wędrówki ludów w nocy:-):-) my odnosimy on przychodzi i tak parę razy, taki urok dzieciaczków najlepiej z rodzicami:-)

ja mam juz prawie 5 letnia corke , czas szybko leci, juz zapomniałam jak to mieć niemowlaka w domu :eek:

poprosilam aniaslu o przeniesienie watku, mam nadzieje ze sie zgodzi :)

Ja tak jak pisałam wcześniej jeśli się udało będę mamą pierwszy raz, bliźniaki mogłabym mieć, ale wiadomo jak to wygląda, 2 razy więcej roboty... Mojemu W. marzy się syn, z resztą ma mieć imię po tacie, więc podwójna duma, ja to bym wolała jednak córeczkę :) a macie jakieś imiona już upatrzone ?

reklama
Gosiaczek Liliana? Tez bardzo mi się podoba, ale juz w rodzinie mamy, wiec nie będę powtarzać

Tanczzemna narazie imion nie szukamy, najpierw chce iść do lekarza i dowiedzieć się czy wszystko ok, a później będę myśleć.

Szczerze mówiąc myślałam, że tak szybko nie uda mi się zajść w kolejną ciążę, ale cóż tylko się cieszyć ;)

Do góry