malinka89
Fanka BB :)
Witajcie
Zycze udanej i szybkiej przeprowadzki
Oby nam w ten weekend dopisala pogoda bo nie chce mi sie siedziec w domu jak by bylo cieplo to skoczymy sobie nad morze
Ja jeszcze nadal w pizamie jakos nie chce mi sie zabrac za nic a musze pierogi zrobic
Ja bym musiala mojego przekonac ze powoli bysmy musieli robic zakupy dla malenstwa bo juz prawie polowa ciazy, a ja mam pare ciuszkow, i jeszcze nie wiadomo ile z nich zostanie po praniu :/ a on stwierdzil ze zaczniemy robic zakupy jak to wypiore, to bedzie dpiero koniec sierpnia tragedia i wszystko bedziemy robic na wariackich papierach bo moj termin ^porodu wychodzi teraz na polowe wrzesnia :/
ja sobie nie wyobrażam robić zakupów na ostatnią chwilę :O musisz go przekonać żeby powoli kompletować wszystko... nastrasz go, że później sam ze wszystkim zostanie w razie jak dziecko postanowi przyjść na świat chwile wcześniej
Mój w sumie też uważa, że mamy dużo czasu i w ogóle nie ma co się spieszyć... systematycznie go uświadamiałam, że jak będziemy zwlekać to przeprowadzka, urządzanie i zakupy wyprawkowe zwalą nam się na głowę w jednym czasie i w końcu zrozumiał no i od czerwca zaczynamy troszkę kupować chyba, że teraz w weekend coś mi wpadnie w oko to nie będę zwlekać i czekać ;D