Chybra
Fanka BB :)
Widzę, że nie tylko Kacperek lubi robić sobie porządne przerwy w spaniu Kolejny dziwny problem się pojawił. Prawie za każdym razem jak bobas się budzi cały bok, na którym leży ma ulany :-( Normalnie jakby siuśki mu wypływały bokiem. Nie wiem jak to się dzieje, na prawdę, za każdym razem jak mu zmieniamy pampersa to oglądamy go z każdej strony czy aby nie ma gdzieś szczeliny, a i tak się to dzieje. Prawie nie nadążam ze zmiana ubranek i jego pościeli. Używamy Pampers Premium Care ( gdyż dostaliśmy kilka paczek od koleżanki ) i wydaje mi się, ze w nich może być problem, jak je skończymy to nie wrócimy do nich. Przed nimi używaliśmy zwykłych Pampersów New Born i w nich chyba tylko raz się tak zdarzyło.
Jeśli chodzi o branie boba do łóżka to faktycznie jak go biorę to spokojnie ze mną usypia i dobrze śpi, ale już dwa razy zrobił plamę siuśkową, która oczywiście jest widoczna .
Myślicie, że może to mieć jakiś związek z układaniem siusiaka w pieluszce ? Bo ja nie układam w ogóle, tylko jak mu tam się sam ułoży tak zostaje.
Jeśli chodzi o branie boba do łóżka to faktycznie jak go biorę to spokojnie ze mną usypia i dobrze śpi, ale już dwa razy zrobił plamę siuśkową, która oczywiście jest widoczna .
Myślicie, że może to mieć jakiś związek z układaniem siusiaka w pieluszce ? Bo ja nie układam w ogóle, tylko jak mu tam się sam ułoży tak zostaje.