reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Kamila a no byliśmy w twoich rejonach dzisiaj :)

Akatsuki już Niko podchodzi do Dominika i ciągle mówi dzidzia, nawet trochę pozwala mężowi się nim zająć i w ogóle zwraca uwagę że np gdzieś z nami wychodzi, wiec myślę że przyzwyczaja się do tego, że już Domis z nami zostanie :) a co do gadki teściowej to jeśli ktoś nie miał podobnej sytuacji to ciężko mu zrozumieć że Dziecko może takie być. Ja np dopóki miałam tylko stycznośc z bardzo grzecznym dzieckiem siostry to uważałam że te niegrzeczne są poprostu źle wychowane, ale teraz wiem, że są różne dzieci i powiem Ci szczerze ze nie woem jak to teściowce wytłumaczyć żeby Zrozumiała. Poprostu chuba Musisz olać jej gadke, albo zaproponuj niech sir nią zajmie jakiś czas i spróbuje zmienić jej zachowanie... Ciekawe czy by jej się udało.

reklama
Cześć laseczki,

Chybra- jak tam? Poszło? Tezymam kciuki!

Dream- ależ kawał chłopiny z Olka! Ma luxusowe waruny to rośnie. Mam nadzieję że szybko uda się go wyeksportować na świat.

Kamila- to trzymam kciuki za następny piątek :) choć ja też liczyłam na termin 8 godz: 14 ale niunia stwierdziła że 3 bardziej jej pasuje ;)

Reniam- super że ze zwolnieniem się udało :) no i trzymam kciuki za akcję ;)

Eli- dla Ciebie również szybkiej akcji!

Dagapio- a co lekarze na to? Może taka Twoja uroda?

Co do finkcjonowania po cc to sprawa indywidualna. Ja w 5 dobie sprzątałami odkurzałam a w 6 jechałam samochodem do mamy. Dwie pierwsze diby są trudnawe ale potem niepamięta się że się rodziło ;)

Heloł :-)
Po nocy na KTG skurcze się pokazały, ale nie bolesne. Czekam na obchód i na próbę oksytocynową. Mam cicha nadzieję, że po tej próbie się zacznie akcja.
Chybra jak tam u Ciebie??

Dream oo jak ale kolos będzie, jak ty go urodzisz, nie wyobrażam sobie
Ją też sobie nie wyobrażam... :-(

Dream nie przejmuj się waga nie jest taki duży naj wyżej cię natną, mój synek jak się urodził ważył podobnie 4,220 i 59 cm :) teraz spodziewam się więcej wypchnąć; )
Uuuu, jesteś niezła Kornelia, muszę być dobrej myśli po prostu.

Dream mój mąż jak się urodził sn to ważył prawie 5kg a teściowa mojego wzrostu (160cm) także nie bój żaby najwyżej będziesz chodziła jak cowboy heheh żart dasz radę wariatko &&
Dzięki Kochana :-)
Oby poszło łatwo...
Teściową widzę zajebista. Fajnie się tam powymadrzac, nie ma co...

Dream Ania Eli powodzenia kobitki :)

Akatsuki fajna teściowa ;) fajnie tak się powymadrzac. Olej to co mówi.
Ale przyznam że u Nas klapsy wogole się nie sprawdziły, bardziej tłumaczenie itd a nasz syn nie należy do " łatwych ".

Dolga brawa dla synków :) mali podróżnicy rosną ;)

Doris 3 godz wyjście ? Wow. Mi to szybko nie grozi ;) pochwal się gdzie byłaś.

Dream, Eli, Ania powodzenia kobietki

Sysia a jak u ciebie ciśnienie?

Chybra się nie odzywa, wiec juz może jest po ;) pochwal się kochana

U nas sobota jak sobota siedzimy całą rodzinka w domu i sprzatamy, później zakupy i leniuchowanie

Mój malutki synek zaczyna mnie denerwować, zje chwilę cycka i zasypia, za chwilę sue budzi bo nie dojadę, mecze go budzę żeby nie zasypial a ten swoje

reklama
Dolga - ciezko pow jak cisnienie bo mam cisnieniomierz co zapisuje dane 24h i nie widze o 13 ide go oddac , ale czuje sie ok wczoraj Wieczorem troche glowa bolala to moze skoczylo znow , ale jak to w szpitalu lezysz, siedziesz, troche pochodze i tyle to i cisnienie sie moglo uspokoic - okaze sie

Do góry