reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Witam was,
Powodzenia dla mamus dzis rozpakowujacych sie :-) ja jak mialam w srode o 18.50 ccc to kleik dostałam dopiero w piatek na sniadanie. a dodam ze cala srode tez nic nie jadłam, nawet HERBATY, to było cos okropnego. 2 dni bez jedzenia.

Kurcze mi nic lekarz nie powiedzial ze mam nie pic przed cc, tylko tyle ze na czczo mam sie stawic do szpitala, ale wode chyba moge pic?

Jak wasze samopoczucie ogolnie? juz na finiszu, bo u mnie to jakas masakra, nie spałam do 3 zwylam sie z bezradnosci i w koncu padłam.
Zycze wam wspaniałego samopoczucia do samego rozwiazania i tym mamusiom rozpakowanym tez, i dzieciaczkom zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka i przybierania na wadze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja CC Mialam O 12 Byłam Na Czczo, rowniez BEZ Picia Ale Od RANA tylko . Znieczulenie miałam w plecy. Jeść dostałam dopiero na drugi dzień 3 posiłki ryż na wodzie + kilka słodkich sucharkach. PIĆ po cc mogłam normalnie

Xmam dziecko może przespać max 5h trzeba je wybudzac na karmienie bo glukoza spada, wiec niestety ale nocki z przerwami w śnie. Spokojnie moja tez spadła sporo na wadze ze nie chcieli nas puścić, ale na drugi dzień przyszedł nawał pokarmu i Niunia ładnie odbiła z waga ;) będzie dobrze ;)

No mój spadł 400g ja sama go często przystawiam ale to śpiący królewicz. Ciężko go wybudzic i wmusic jedzenie. Pokarm mam bo cycki jak armaty

Hej, gratulacje dla szczęśliwej mamusi :)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze porody!
U nas wybił dziś 37 tydzień a mnie zaczyna ciśnienie niepokoić. Od wczoraj mam je na granicy 140/90. Mocniej nie rośnie ale utrzymuje się na tym poziomie. Coś mi mówi ze ja do tego 20.10 to nie wytrzymam. Nie wiem czy to moja głowa tak pracuje, czy może to przez te obrzęki (nogi mam w miarę ale ręce strasznie puchna) :( Jak myślicie dzwonić do dr czy jeszcze czekać? O 12:00 miałam iść do fryzjera :/

Dzień dobry
Powodzenia dla dzisiejszych planowanych do rozpakowania mamusiek. :-)
Jak ja Wam zazdroszczę....
ból pleców nie puszcza. Mogę tylko chodzić albo ciagle leżeć. Siedzenie i każda zmiana pozycji przyprawia o taki ból że nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Muszę Wytrzymać do czwartku, powiem o tym lekarzowi. Może przyspieszy porod.

Dagpio - wspolczuje spuchnietych dloni. Ciśnienie mu też czasem skacze. I puls w okolicach 100. Ale to takie incydentalne. Może idź do fryzjera, zrelaksuj się. A jeśli dalej będzie tak samo wtedy zadzwoń do lekarza. Chyba że aż tak źle się czujesz.

Morgana Gratulacje :-)

Ostatnia edycja:
Halo z rana :)

Kciuki zaciśnięte dla dzisiejszych Mamuś :)

Morgana- Gratulacje :)

Xmam- nie martw się, Bartuś się przyzwyczai :) i zacznie przybierać.

Dagapio, ja cała puchnę... dziś nawet usta są mega wielkie, jakbym blowjobowała pół nocy :p

Yustyna- współczuję nieprzespanej nocy :/

Dziś walczę z papierkologią, miłego dnia :)

Mamcie po cc ze znieczuleniem w plecy, tez was bola plecy po znieczuleniu ? Ja już nie wyrabiam chwilami, lekarze powiedzieli ze to minie, ale ja mam już dosc

reklama
Do góry