reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Malinka ja mam mieć o 10:15. Ja dwa razy miałam znieczulenie pp. Do cc najczęściej stosują pp.

Xmam będzie dobrze! Nie smutaj się.

Katjana zdrowia dla synka!

Rany obudziłam się i głodna jestem jak nie wiem co! A tu nic jeść nie można :-/

reklama
Akatsuki, wyników z wczoraj jeszcze nie znam, ale półtora tygodnia temu miałam 105... A parę dni wcześniej 120. Mam nadzieję że nadal będą powyżej 100 w takim razie...

Doris mnie się natomiast chce strasznie pić :p

Malinka noo to kiepsko... jak mi spadły do 140 to już miałam konsultacje i przesuwane cc. Z tym że płytki się mogą zregenerować, zazwyczaj infekcja powoduje spadek a ty chyba miałaś jakieś grypsko?
Dbdg ja miałam cc 11:00 a nie mogłam pić od 6:00. Myślałam że umrę.

Malinka ja też chcę pić, suszy mnie jak po dobrej libacji :p ale niestety zjadłam wczoraj trochę za wcześnie bo o 15 i teraz ssie mnie strasznie!

No mnie tak samo! Jakbym kaca miała haha, wzięłam parę lyczkow wody bo w sumie nie zabronili mi pić :p

06.10. O godz. 3.06 przyszedł na swiat Antos 3060g 52cm. Rodzilam sn 8 godz. bez znieczulenia, bez oksytocyny.

Gratuluję!

Malinka noo to kiepsko... jak mi spadły do 140 to już miałam konsultacje i przesuwane cc. Z tym że płytki się mogą zregenerować, zazwyczaj infekcja powoduje spadek a ty chyba miałaś jakieś grypsko?
Dbdg ja miałam cc 11:00 a nie mogłam pić od 6:00. Myślałam że umrę.

No właśnie te 105 to wynik z początku chorobska więc też liczę że stąd ten spadek... Kurde musze iść chyba położone podpytać jaki wynik bo nie wytrzymam

reklama
Dzień dobry!
A to ile h nie wolno pić?

Doris, trzymam kciuki.
Malinki, daj znać.
Morgana, gratulacje! [emoji4]

Dbdg mi powiedzieli, że jak mam cc o 10:15 to mogę pić tylko do północy :-( Akat to jakiś wypas miała bo i piła długo i jadła zaraz po. A tu w Polsce są dziwne zasady. Leży ze mną dziewczyna, która miała cc wczoraj o 11:50 i będzie dopiero teraz jadła jakiś kleik :-/

Do góry