reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Tami gratuluję :)

Colly a mój spał dwie noce nawet po 5 godzin, teraz kolejne dwie budzi się non stop, niewiem co będzie dalej. Co 2-4 godziny to nie jest jeszcze tak źle, zaraz się przyzwyczaisz, ale miejmy nadzieję. Ze zaraz będą nam dłużej przesypiac

reklama
Tami gratulacje :) fajna taka polozna do pomocy :)

Akat a jak tam twoja corka zareagowala na rodzenstwo?

Colly moje dziecie przez rok budzily sie co dwie godziny ;) nie pociesze ale da sie przezyc :p

Ja wlasnie zaprowadzilam swoja panne na balet i poszlam do kawiarni :) pije capucino jem gofra i zaraz dostane szarlotke z lodami :pi sie relaksuje :) juz niedługo tak sobie sama nie posiedze

Tami - gratulacje serdeczne :-)

Ja jestem dumna z siebie, oprócz standardowego sprzątania umyłam w końcu ten piekarnik :-p Męczyłam się przy nim i wyginałam z godzinę, ale jest załatwiony i w razie czegoś polecam mleczko CIF i zamiast gąbki użyć folię srebrną spożywczą zgniecioną w dłoni . Naszorować się trzeba gdy piekarnik nie był długo czyszczony ( tak jak u mnie ), ale jest git :-) Ciekawe tylko czy tym wyginaniem nie wywołam młodego.

Paulka, już zrzuciłaś wagę do wagi sprzed ciąży???? :szok: SZOK!!!! Super, że tak pięknie Ci idzie...

Eli, a co ile miałaś już skurcze?

TAMI - no w końcu się odezwałaś Kobietko! Gratulujemy!!!!

Ja wlasnie zaprowadzilam swoja panne na balet i poszlam do kawiarni :) pije capucino jem gofra i zaraz dostane szarlotke z lodami :pi sie relaksuje :) juz niedługo tak sobie sama nie posiedze
Nie za dobrze masz?:sorry:

dodonka, tak ja rodziłam w Tuchowie, jestem bardzo zadowolona, położne są bardzo miłe i służą pomocą,
szpital jest odnowiony, ja byłam na 2 osobowej sali, oczywiście w każdej sali łazienka,
dziećmi bardzo dobrze się zajmują, do jakiego lekarza chodzisz?

Tami moje gratulację !!!

Colly mój spi całą noc, on praktycznie nadal śpi całą dobę, wieczorem koło 19-20 karmie go, raz go w nocy karmie koło miedzy 2-3
i rano koło 7

reklama
Tami gratuluję!

Ja już tylko do leżenia się nadaje, wszystko mi z rąk leci :-o kuchnie już czyscilam dwa razy, trzeciego mi się nie chce, a to stałam przy mleku i nie zdarzyłam i mi wykipialo, pozniej tłuszcz zapryskal a teraz nawet ziemniaki mi wykipialy... Pokrywke bym stukla.. Nie no dalej wymieniać nie będę, siadam i nic nie robię :p

Kamila zjadlabym to wszystko :-D jeju szczególnie szarlotke z lodami aaaaa, dobrze że chora jestem i wiem ze nie mogę to mniej mi szkoda :p

Apropo mam nadzieję że to nie cisza przed burza, ale czuję ulgę z chorobskiem, zatoki prawie czyste, mogę oddychac, kataru nie ma, kaszel też zniknął tylko głos mi nie wraca, ale czuję się dobrze jak nigdy :-D tfu tfu oby nie zapeszyc

Do góry