reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Tami gratuluję :)

Colly a mój spał dwie noce nawet po 5 godzin, teraz kolejne dwie budzi się non stop, niewiem co będzie dalej. Co 2-4 godziny to nie jest jeszcze tak źle, zaraz się przyzwyczaisz, ale miejmy nadzieję. Ze zaraz będą nam dłużej przesypiac

reklama
Tami gratulacje :) fajna taka polozna do pomocy :)

Akat a jak tam twoja corka zareagowala na rodzenstwo?

Colly moje dziecie przez rok budzily sie co dwie godziny ;) nie pociesze ale da sie przezyc :p

Ja wlasnie zaprowadzilam swoja panne na balet i poszlam do kawiarni :) pije capucino jem gofra i zaraz dostane szarlotke z lodami :pi sie relaksuje :) juz niedługo tak sobie sama nie posiedze

Tami - gratulacje serdeczne :-)

Ja jestem dumna z siebie, oprócz standardowego sprzątania umyłam w końcu ten piekarnik :-p Męczyłam się przy nim i wyginałam z godzinę, ale jest załatwiony i w razie czegoś polecam mleczko CIF i zamiast gąbki użyć folię srebrną spożywczą zgniecioną w dłoni . Naszorować się trzeba gdy piekarnik nie był długo czyszczony ( tak jak u mnie ), ale jest git :-) Ciekawe tylko czy tym wyginaniem nie wywołam młodego.

Paulka, już zrzuciłaś wagę do wagi sprzed ciąży???? :szok: SZOK!!!! Super, że tak pięknie Ci idzie...

Eli, a co ile miałaś już skurcze?

TAMI - no w końcu się odezwałaś Kobietko! Gratulujemy!!!!

Ja wlasnie zaprowadzilam swoja panne na balet i poszlam do kawiarni :) pije capucino jem gofra i zaraz dostane szarlotke z lodami :pi sie relaksuje :) juz niedługo tak sobie sama nie posiedze
Nie za dobrze masz?:sorry:

dodonka, tak ja rodziłam w Tuchowie, jestem bardzo zadowolona, położne są bardzo miłe i służą pomocą,
szpital jest odnowiony, ja byłam na 2 osobowej sali, oczywiście w każdej sali łazienka,
dziećmi bardzo dobrze się zajmują, do jakiego lekarza chodzisz?

Tami moje gratulację !!!

Colly mój spi całą noc, on praktycznie nadal śpi całą dobę, wieczorem koło 19-20 karmie go, raz go w nocy karmie koło miedzy 2-3
i rano koło 7

reklama
Tami gratuluję!

Ja już tylko do leżenia się nadaje, wszystko mi z rąk leci :-o kuchnie już czyscilam dwa razy, trzeciego mi się nie chce, a to stałam przy mleku i nie zdarzyłam i mi wykipialo, pozniej tłuszcz zapryskal a teraz nawet ziemniaki mi wykipialy... Pokrywke bym stukla.. Nie no dalej wymieniać nie będę, siadam i nic nie robię :p

Kamila zjadlabym to wszystko :-D jeju szczególnie szarlotke z lodami aaaaa, dobrze że chora jestem i wiem ze nie mogę to mniej mi szkoda :p

Apropo mam nadzieję że to nie cisza przed burza, ale czuję ulgę z chorobskiem, zatoki prawie czyste, mogę oddychac, kataru nie ma, kaszel też zniknął tylko głos mi nie wraca, ale czuję się dobrze jak nigdy :-D tfu tfu oby nie zapeszyc

Do góry