Eli - na lewym boku to już od dawna spałam, bo też mi tak polecono
Ale jak brzuchol jest już taki ogromny to normalnie ta strona mi drętwieje
Ale fakt faktem spanie na prawym boku to już u mnie kompletnie odpada, bo jest związany z ogromnym bólem wszystkiego, na plecach również. A świat już niedługo mam nadzieję swobodnie będziemy mogły zwiedzać i pokazywać naszym bobasom, bo już bardzo za tym tęsknię, mimo że chodzimy kilka razy w tygodniu na spacery z mężem
Dbdg - wiesz co? Chciałabym 9.10 urodzić
Też z usg mam na 14.10, ale na 9.10 z tego specjalistycznego od drugiego doktora także ciekawość, ciekawość i jeszcze raz ciekawość mnie zżera :-)
Dreamgirl - no kuchenki nie umyłam, ale okna mi się strasznie nie podobały od kilku dni i dzisiejsze słońce pokazujące syf na nich już mnie zmusiło do ich ogarnięcia
Do 13ej leżałam, bo jakoś tak mi dobrze było, godzinę gadałam przez telefon z dziewczyną brata, oczywiście powycierałam kurze i pozamiatałam wszędzie, obiad zrobiłam, a i udało mi się też poćwiczyć. Tylko nie udało mi się w piecu napalić, no pieprzyłam się z nim z 40 min i ch**, trudno, niech sam się rozpali
Kitek - my mieszkamy w mieszkaniu kolejowym po dziadkach męża i do tej pory wynajmowaliśmy je nawet bez umowy najmu więc nie było mowy o robieniu czy remontowaniu tutaj czegokolwiek, a stan był sprzed ok 50 lat więc było obrzydliwie. Teraz 3 lata po ślubie akurat tak się złożyło, że na dniach mamy dostać umowę najmu i i jak będą sprzedawać te mieszkania na własność to mąż ma mieć prawo pierwokupu. Dlatego mogliśmy coś wyremontować. Ale tak jak mówię, do tej pory codziennie była depresja patrząc na te ściany i podłogi oraz meble
Nie wiem czy to bobas tak na mnie działa czy cuś, ale od ok tygodnia mam nieustanny katar, tylko, że taki biały czyli nie chorobowy. Zaczął się razem z tym jak mnie się zaczęły nocne skurcze przygotowujące. A z refleksem jest tak samo u mnie, wszystko leci mi z rąk, np wczoraj u fryzjerki farby jej nie mogłam podać, bo mi wypadała jak głupia, a właściwie opuchlizny żadnej nie mam na rękach żeby mnie ograniczała