Ela Iguokundia
Fanka BB :)
Dzisiaj o 8.05 przyszedł na świat przez cc mój synek Antoni 3380 i 55 cm szczęścia
Serdeczne gratulacje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj o 8.05 przyszedł na świat przez cc mój synek Antoni 3380 i 55 cm szczęścia
Oj dzisiaj dziewczyny mają mężów w domku i sie nie odzywają
Malinka co tam u Ciebie, cos Cie nie widac
dream jakie ja spacery robie huhu dzien dnia z syneczkiem całą wioske obchodzimy i nic zero, krocze mnie boli dosyc czesto i mocno, ale albo od tego ze chce mi sie siku, albo od noszenia małego. Juz moj mąż w akcie desperacji chcial dzisiaj zrobic swoje, niestety nie zgodzilam sie, bo poszedl na noc do pracy i niby moglby dojechac szybko, ale wole jak bedzie kolo mnie. Zreszta jutro idziemy na chrzciny, wiec moze po chrzcinach zdziałamy cos, bo nie wytrzymam tej nieudolnosci juz chyba
szczesliwa napewno dzidzius uciska, mnie tez czesto uciska na uda i sztywnieja mi momentalnie i kroka nie moge dac :/
Ela ja ciagle mam taki humorek i nagle mi łzy zaczynaja leciec, ale wtedy jakos lepiej mi sie robi, wiec popłaczmy sobie