dbdg moj napewno zrobi, przy pieerwszym ponoc byla mega impreza, ok.15flaszek wodki poszlo, dom w totalnych haosie, ale na szczescie byl ktos to czuwal nad mezczyznami i nad porzadkiem ja mojemu poweidizalam BYLE BY DOMU NIE ROZNIESLI I ZOSTAWILI PO SOBIE CZYSTY PACHNACY DOM. i niech sie to dzieje jak mnie jeszcze w domu nie bedzie. wiem ze i tak nie wybilabym mu tego z glowy, wiec szkoda sie klocic, ale pozniej mam nadzieje ze stanie na wysokosci zadania i zajmie sie dziecmi i pomoze w domu.
reklama
kasik, serdeczne gratulacje!!! :*
julisia, no to bezproblemowej przeprowadzki...
Nadrobię resztę potem, bo nie mam weny.
Wstałam chyba lewą nogą. Teraz chodzę i beczę. Czuję się taka brzydka i gruba i ogólnie jest do dupy.
M mnie od rana wnerwia mimo, że nic nie zrobił i nie powiedział...
Czy Wasi faceci też robią pępkowe? Czy tylko ja jestem taka nienormalna i mam o to pretensje?
Mój nie robił pępkowego. Przy żadnym dziecku i teraz raczej też nie będzie. Ale mój to raczej domator i alkoholu nie lubi.
Lilolo
Fanka BB :)
Kasik,
Gratuluję!
Paulka,
Trzymam kciuki za wyjście &&&
U nas też dziewczynkom krew z główki pobierali.
Małkus,
Kciuki by Lilka nie była zarażona &&&
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka
Gratuluję!
Paulka,
Trzymam kciuki za wyjście &&&
U nas też dziewczynkom krew z główki pobierali.
Małkus,
Kciuki by Lilka nie była zarażona &&&
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka
Hej
Dziś mój M. ma wieczór kawalerski, a w zasadzie pół dnia... Na 15 jedzie odebrać kumpli z dworca, potem jadą na paintball a następnie pod Warszawę chlać. M. oczywiście nie będzie pił i ma wrócić do domu przed północą (niczym Kopciuszek ). Jak myślicie Karol pozwoli się tatusiowi pobawić czy zechce mu zrobić psikusa i zacznie się rodzić dziś?
GRATULACJE! ! ! ! Antosiu witaj na świecie :*
Trzymam kciuki za wyniki!
Dziś mój M. ma wieczór kawalerski, a w zasadzie pół dnia... Na 15 jedzie odebrać kumpli z dworca, potem jadą na paintball a następnie pod Warszawę chlać. M. oczywiście nie będzie pił i ma wrócić do domu przed północą (niczym Kopciuszek ). Jak myślicie Karol pozwoli się tatusiowi pobawić czy zechce mu zrobić psikusa i zacznie się rodzić dziś?
Dzisiaj o 8.05 przyszedł na świat przez cc mój synek Antoni 3380 i 55 cm szczęścia
GRATULACJE! ! ! ! Antosiu witaj na świecie :*
Udalo sie pobrać z główki także czekamy na wyniki jak będzie Oki to dzis do domu.
Trzymam kciuki za wyniki!
Hejo
Mój mąż też będzie robić pępkowe,na szczęście udało mi się go namówić aby zrobił to jak ja już będe w domu,ustakiliśmy ostatni weekend października wole mieć oko na wszystko ,i być spokojna o mieszkanie,dziewczynki no i psy,co by ich nie zgubił opijając syna
Moja aplikacja pokazuje 13 dni do produ
dziewczyny czy kichanie też sprawia Wam tyle problemu,jeju jak mnie brzuch boli przy tym
Mój mąż też będzie robić pępkowe,na szczęście udało mi się go namówić aby zrobił to jak ja już będe w domu,ustakiliśmy ostatni weekend października wole mieć oko na wszystko ,i być spokojna o mieszkanie,dziewczynki no i psy,co by ich nie zgubił opijając syna
Moja aplikacja pokazuje 13 dni do produ
dziewczyny czy kichanie też sprawia Wam tyle problemu,jeju jak mnie brzuch boli przy tym
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Dbdg mój to ma pepkowe całe życie. Ja sie nie zgadzam na jakies pijackie fanaberie kiedy ja leżę wytyrana w szpitalu. Ma być przy mnie a nie walić wode z kolegami -_- zresztą za tydzień ma urodziny to może sobie zaprosić kilka osób na kulturalnego drinka. Sorki ale ja przez 9 miesięcy o suchym pysku siedzę I jakoś żyję ...
Dbdg mój to ma pepkowe całe życie. Ja sie nie zgadzam na jakies pijackie fanaberie kiedy ja leżę wytyrana w szpitalu. Ma być przy mnie a nie walić wode z kolegami -_- zresztą za tydzień ma urodziny to może sobie zaprosić kilka osób na kulturalnego drinka. Sorki ale ja przez 9 miesięcy o suchym pysku siedzę I jakoś żyję ...
No i właśnie ja myślę tak samo. Jakby on był po operacji lub w szpitalu to przez myśl by mi nie przeszło, żeby zabalować. A argumenty, że "przecież wszyscy robili, bo to tradycja" tylko mnie jeszcze bardziej wkurwiają...
reklama
kitek85
Fanka BB :)
Dzisiaj o 8.05 przyszedł na świat przez cc mój synek Antoni 3380 i 55 cm szczęścia
Kasik, GRATULACJE DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS
Podziel się: