reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Wafelek polecam palmers :-) ja się już smaruje od dwóch tygodni bo mam bardzo sucha skórę i skłonność do rozstępów więc wolę ja nawilzac i uelastyczniac od samego początku :)

Jeju doczytalam o tym krwawieniu... Trzymaj się i odpoczywaj :)

Ja dzisiaj byłam na NFZ u gina i trafiłam calkiem dobrze :) chyba on zostanie prowadzącym, robi też usg, zlecił mi już badania z krwi i dostałam skierowanie na usg :) położna z nim współpracująca przesympatyczna :)

Ostatnia edycja:
reklama
je tez cały czas cos jem, musi byc cos lekkiego, jak tylko nie jem to mdłosci mam jeszcze silneijsze,
to moja 4 ciaża i w zadnej się tak nie męczyłam jak w tej

mnie tez ta ciąża nie oszczędza.
W pracy już ploty krążą, dzisiaj dziewczyny mni9e wzieły na przesłuchanie, a co ja mam powiedzieć? 'nie nie jestem w ciąży?' ... więc nie odpowiedziałam nic i sprawa stała się oczywista... :/ a tak mi zależało przynajmniej do 10 tygodnia utrzymać sprawę cicho ...

co macie dzis na obiad?

Witam, jestem tu nowa. Dzisiaj znalazłam ten temat i się bardzo ucieszyłam :D Prawdopodobnie też urodzę w październiku tyle że pod koniec. Według terminu ostatniej miesiączki wychodzi mi chyba na 24.10.2015 ;)
Aktualnie jestem w 5 tyg i 5 dniu ciąży. Dopiero czekam na pierwszą wizytę,która odbędzie się we wtorek, więc wtedy wszystko się wyjaśni ;) Stresuję się bardzo bo nie dość że to moja pierwsza ciąża to jestem młoda bardzo ;)
Mogę do Was dołączyć?

Witajcie. Też dopisuje się na październik:)
Madzia 31 lat, 28.10.2015, 1 dziecko 3 lata beta 21.02 -704, pierwsza wizyta 20.02 na kolejna 27.02 czekam z niecierpliwością

Migotka nie przejmuj się krwiakami za bardzo. Ja w pierwszej ciąży najpierw miałam jeden (po 2 tygodniach się wchłonął) potem drugi (choć dużo większy i blisko łożyska też szybko się wchłonął)

Witam, jestem tu nowa. Dzisiaj znalazłam ten temat i się bardzo ucieszyłam :D Prawdopodobnie też urodzę w październiku tyle że pod koniec. Według terminu ostatniej miesiączki wychodzi mi chyba na 24.10.2015 ;)
Aktualnie jestem w 5 tyg i 5 dniu ciąży. Dopiero czekam na pierwszą wizytę,która odbędzie się we wtorek, więc wtedy wszystko się wyjaśni ;) Stresuję się bardzo bo nie dość że to moja pierwsza ciąża to jestem młoda bardzo ;)
Mogę do Was dołączyć?

Czeeść! :) jesteśmy na tym samym etapie ciąży, tak samo jak Ty jestem tu jedną z młodszych, tak samo jest to moja pierwsza ciąża i tak samo jak Ty na pierwszą wizytę idę po niedzieli! :)
POWODZENIA! :)

reklama
Długo nie pisałam, ale Was podczytywałam :-) . Moja Mała ma chyba skok rozwojowy, bo strasznie marudna. Dziś byłam na pierwszej wizycie u lekarza i TOTAL wpadka okazuje się podwójna :-D . Będą bliźniaki. Dwa bijące serducha! Jest radość! ;-)

Gratuluje !!! super, dzisiaj własnie myslałam,ze nie mamy zadnej ciązy bliźniaczej no i jest,
ile lat ma twoja córka?

Do góry