reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dziewczyny zdrówka! Kurujcie się przed rozwiązaniem :)

Malinka heh wicie gniazda włączyło Ci się na całego widzę ;)

Paulka a lekarze coś mówią? Będą wstrzymać jeszcze czy nie?

Laskiiii!!!! Odebrałam wyniki!!! Hemoglobina 11.8! Jeju tak się ciesze, ostatnio leciała na łeb na szyję i była 10.4 jednak badania naukowe nie są wyssane z palca, biofer faktycznie pomaga ;) ma w składzie sproszkowaną hemoglobine to dlatego ;) ale się cieszę :)

reklama
Myślałam że mama moja ale ona jakby co mogłaby po 25 września a 4/10 przylatuje teściowa więc nie ma sensu. niby mam męża w domu ale zamiast odciążyć to mnie tylko wkur.ia

Rozumiem. No tak to czasem bywa. Ja jak byłam sama (w sensie bez faceta) to czasami myślałam, że przynajmniej się nie wkurzam, że mi nikt kanapki nie zrobi albo w czymś wyręczy ;-) to pozostaje melisa, którą jak rozumiem sama musisz sobie zaparzyć. Życie.

Doris to dobrze ze chociaż ty rozumiesz bo ja w ogóle... pogonie go chyba w końcu bo już mnie do szału doprowadza od początku ciąży.

Nie nie, no wiesz, rozumiem sytuację z mamą ;-) facetów i ich zachowania nie rozumiem. Ja mojego V prosiłam wczoraj 3 razy, żeby mi zrobił capuccino. W końcu wstałam i sama sobie zrobiłam no ale ja nie jestem chora. Nie, żeby mi odmawiał. Mówił ok, juz idę. I siedział dalej...

hejka,

cos ostatnio duzo dziewczyn przeziebionych :( dla Was wszystkich duzo zdrowka zycze

Evula ja mialam cc, teraz nie planuje rodzic naturalnie.
Ty mialas cc?

Blair mi nietesty Biofer nie podpasowal, lepsze wyniki mam po Szelazie, wiec to chyba tez zalezy od organizmu.

Dbdg
ja w tym sezonie tez niezle ilosci borowek wykupilam, nawet Pani z warzywniaka oststanio komentowała :) ale ja jakos nie przepadam, za to moj maz i synek bardzo :)

pogoda taka kiepska dzisiaj, az z domu sie nie chce wychodzic...

miłego dnia

reklama
Ja serio nie wymagam podawania mi herbatki do łóżka. Proszę tylko żeby się zajął L jak robie coś. No to znalazlam ich: on siedzi I ogląda bajkę która puściłam jej żeby mi dala zjeść śniadanie a ona łazi po parapecie I zrzuca donniczki. Pytam uprzejmie co sie k.rwa tu wyprawia a on do mnie że po co zaszłam on ma wszystko pod kontrolą. Dziękuję. Od razu mi lepiej.

Do góry