Trzymam kciukiDziewczynki ja na szybko pisze z domu, pakuje sié do szpitala... Zle sie czulam wiec zadzwonilam do poloznej, okazuje sié ze mam cisnienie 146/96 i bialko w moczu czyli tak samo jak z Lari ... odsylaja mnie do szpitala z podejrzeniem stanu przedrzucawkowego znowu ...
reklama
Julisia
Fanka BB :)
Dreamgirl ale miałaś przejscia ma nadzieję ze limit wyczerpany i teraz bedzie wszystko co najlepsze.
Szczesliwa4 bardzo fajne podejście.
Akatsuki trzymaj się dzielnie!
Ale mam faze na slodycze. Caly czas bym cos jadla juz mam przygotowane lody bakaliowe na wieczór urozmaice sobie nimi prasowanie ;-)
Szczesliwa4 bardzo fajne podejście.
Akatsuki trzymaj się dzielnie!
Ale mam faze na slodycze. Caly czas bym cos jadla juz mam przygotowane lody bakaliowe na wieczór urozmaice sobie nimi prasowanie ;-)
kamila1982
Dziewczynki ja na szybko pisze z domu, pakuje sié do szpitala... Zle sie czulam wiec zadzwonilam do poloznej, okazuje sié ze mam cisnienie 146/96 i bialko w moczu czyli tak samo jak z Lari ... odsylaja mnie do szpitala z podejrzeniem stanu przedrzucawkowego znowu ...
Oj to nie dobrze, dawaj znac i trzymam kciuki za ciebie i malenstwo.
Lilolo
Akat,
Trzymam za was mocno kciuki &&& żeby wszystko się dobrze skończyło
U nas żadna rewelacja są problemy z jelitkami. Narazie odstawiamy moje mleko
Załatwiłam za to sale. Zaliczka już wpłacona. Zrobilam zakupy, A teraz siedzę we wannie.
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Trzymam za was mocno kciuki &&& żeby wszystko się dobrze skończyło
U nas żadna rewelacja są problemy z jelitkami. Narazie odstawiamy moje mleko
Załatwiłam za to sale. Zaliczka już wpłacona. Zrobilam zakupy, A teraz siedzę we wannie.
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
waniliowe.love
Akat trzymam za was kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło jak dasz rade to informuj na bieżąco
Lilolo fajnie ze udało Ci się załatwić sale, a dziewczynki są pod dobrą opieka i raz dwa się z tym uporaja
Wybaczcie taka moja mała obecnosc tutaj ale dopada mnie jakaś depresja albo coś :/
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Lilolo fajnie ze udało Ci się załatwić sale, a dziewczynki są pod dobrą opieka i raz dwa się z tym uporaja
Wybaczcie taka moja mała obecnosc tutaj ale dopada mnie jakaś depresja albo coś :/
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
reklama
Podziel się: