reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Krewetka rewelacyjne wiesci :-)

Dziewczyny jeśli moge mieć prośbę potrzebuje laika na fejsie ;-) siostra mnie namówiła żeby wziąść udział w konkursie , wystarczy polubić moje zdjęcie w galeri Konkurs Vitamama dziękuje :-)

Polubione :-)

Kamila1982 haloo? A ty nadal pracujesz??
.

Nadal pracuje, trenuje kolege do piatku, potem wolne :-)

no i piłkę poleciła,że fajnie pomaga kręcenie biodrami na niej i skakanie,mówiła też o sutkach ale jakoś tego nie lubie :no:

Tez mam pilke i siedze na niej i podstakuje codziennie :-)

Mnie rowniez ciagnie w pachwinach i czuje sie jak sloniatko, a to dopiero 33 tydz... Skurczy zadnych nie miewam i nawet nie wiem czego sie spodziewac.

reklama
Krewetka super wieści ;) masz juz dwojeczke szkabow to nie masz sie co przejmować ;) ja tez bym chciała 3 mieć ale boje się kolejnego poronienia i przejsc w ciąży.

Mnie popołudniu na ktg pisaly sie jakies lekkie skurcze, wsumie caly czas czuje jak mi sie brzuch stawia. Rano mam dostać kolejna dawke sterydów i pani dr powiedziała na wieczornej wizycie ze maly będzie juz gotowy do wyjścia ale zobaczymy co będzie rano. Mam nadzieje ze troszkę sie uspokoi i chociaż do poniedzialku wytrzymam żeby bylo 37tc skończone.

Krewetka wspaniałe wieści :-)

Xmamuska jak tam?

Chyba i mi się udzielił nastrój tutaj panujący. brzuch mi się stawia. Boli krzyż i całe krocze jakby pulsuje. Pobujałam się na piłce. Zrobilam letni prysznic i minimalnie przeszło. Póki co poleżę i powinno przejść.

Paulka - to już niedlugo u zobaczysz swoje maleństwo:-D

Akatsuki - powodzenia w odpieluchowaniu.

dlaczego ja nie widzę mojego suwaczka buuuu

Ostatnia edycja:
Krewetka super wiesci...
Moja młoda ciągle ma czkawke , wierci się i wypycha.
Dziś swędzialo mnie brzuch jakby bluzka mnie gryzla ale posmarowalam kremem u juz jest lepiej.

Październik się zbliża wielkimi krokami, nasze brzuchy szaleją ;-) mój nie lepszy...do tego ostatnio nasilił mi się ból krzyża i bywają momenty,że ledwo się ruszam :confused2:
Wczoraj na TVP oglądałam pierwszy odcinek nowego serialu dokumentalnego "Moje 600 gramów szczęścia" o wcześniakach właśnie. Jak widziałam te maleństwa to myślałam o naszych rozpakowanych....kruszynki takie...

Colly ze mnie to ciekło niezle i co chwila musialam zmieniac, a juz sobie przypomnialam, ze w szpitalu zuzylam ponad paczke, a w domu z racji, zeby nie zostawiac to dokonczylam to i uzywalam tyc nocnych podpasek

xmamuska daj znac, bo sie niecierpliwimy, przeszlo?

krewetka aaaaaallle super wiadomosci :) tylko z tymi ciazami nie za ciekawe, ale wazne ze masz juz dwojke, wiec nie jest zle. Ja myslalam o trojce, ale narazie stopuje chociaz z 8 lat :) co do antykoncepcji to moze jeszcze wkladka wchodzi w gre?

dream ja tam ostatnio krwawilam dluuugo, jakies 6 tyg, wiec to u kazdego jest inaczej, mam oczywiscie nadzieje, ze tym razem bedzie krocej, bo to strasznie meczące :/

paulka no ciekawe co bedzie rano, a Ty masz rozwarcie jakies i co z szyjka, bo chyba cos ominelam?

katjana ja tam tez twojego suwaczka nie widze ;)

Ja po L krwawiłam jakoś 12 dni z tym że oni dość dobrze czyszczą po cc. Zobaczymy jak będzie teraz.
Zjadlam dozwoloną ilość paracetamolu na dzisiaj I jakoś się trzymam. M mówi że raczej prosto idzie ta ósemka ale ma mało miejsca więc stąd pewnie ten ból czaszki całej bo mi zęby wszystkie przestwia. W takiej sytuacji tylko xray a to po narodzinach więc muszę jakoś przezyc.
U nas chyba jednak vasektomia, nie wyobrażamy sobie trzeciego dziecka ani logistycznie ani finansowo więc zdecydowalismy dac sobie rok a potem podjąć decyzję.

reklama
Do góry