maran-atha
Fanka BB :)
So happy zęby? Matko kochana alez Ci ten najmlodszy rosnie... jeszcze nie wyszedl a juz ma zęby.... w szoku jestem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj mi sie oswiadczyl jak byliśmy jeszcze na studiach wiec na drogie pierscionki nie bylo go stać, ale wlasnie chyba dlatego ten pierscionrk ma dla mnie szczegolne znaczenie, sentymentalne... wydal na niego tyle ile mial uskładane i byl to tak zwany "wdowi grosz" zareczynami mnie totalnie zaskoczyl fajne to byly emocje... pozniej jak bylo juz troche kasy i jeszcze dzieci nie mielismy kupil mi kilka innych pierścionków z diamenteami i szmaragdami bo lubie szmaragdy ale zaden nie jest dla mnie tak wyjatkowy jak ten tani zareczynowy pierscionek to w tym wszystkim tylko symbol, dodatek do calosci obraczki mamy dwukolorowe zloto zolte i biale w srodku, takue proste, nie zaokraglone no i w mojej jest osadzony diamencik w ciazy nie nosze bo po nocy msm palce spuchniete, ale tak to nosze na codzien bo obraczka to wlasnie dla mnie jest do noszenia na codzień, zeby na niaz spojrzec i sie usmiechnac przypominajac sobie ten wyjatkowy dzien, a to ze sie niszczy... trudno wole by sie niszczyla przez lata wspolnego zycia niz lezala w szkatulce zasadniczo to ja tylko obraczke na codzien nosze
Dziewczyny brancie sie przed chorobskami... mnie tez dopadlo 2 tyg temu i kaszel pozostal a do tego zimno mi wyskoczylo znowu pod nosem wrrrrr... smaruje olejkiem z drzewa herbacianego i jest juz lepiej, ale jeszcze dokucza...
Doris i jak Wercia? Juz dobrze ?
Milego dnia babeczki...