reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Witam Was i ja,

Dolga uzycz troche swojej energii. Ja nie mam sily na nic, bola mnie nogi i sa jakies obciazale do tego a kostki, spac mi sie chce strasznie, gdzie juz mialam drzemke :-)

Pogoda nam chyba nie sluzy, ja w piatek i sobote mialam fatalne dni. bole brzucha albo bezbolesne skurcze ale bardzo duzo i czesto, zawroty glowy słabo mi bylo, fatalnie. ale dzis jest nawet spoko poki co :)

W soobte tez bylam nakupilam pare ciuszkow dla malego, ale mam problem z wyborem kombinezonu, czy nie za cienki wzielam :D

Zdrówka dla kazdej z Was i miłego dnia :D
3majcie sie jak najdluzej w wielopaku :D

reklama
dolga z tym szykowaniem ubrań jak my będziemy w szpitalu to i ja się zastanawiam. M kiedyś ubrał młodego w bluzkę....od piżamy. Na pewno muszę jeszcze czystkę w szafie zrobić i powynosić za krótkie spodnie, bo już mam wizję juniora w szkole w przykrótkich spodenkach i bluzce od piżamy:-D. Wszystko się może zdarzyć....

Ja chyba przyszykuje sobie ciuchy powiesze w szafie i beda czekac na akcje, choc mam nadzieje ze bede miala cc i wszystko zgodnie z planem. a do wyjscia pewnie te same ciuchy ktoore bede miala w dniu przyjazdu.

Maly rozpycha sie po zebrach JA PIKOLE co za fatalne uczucie.

Moja ciocia tez urodzila w piatek i w 8 miesiacu ciazy, duzo kobiet rodzi przed czasem ostatnio..

Hej Kochane :-)
Melduje sie, dlugo mnie nie bylo ale podczytywalam Was na biezaco, niestety ja tez dolaczam sie juz do paczki ledwo chodzacych a gdzie tu jeszcze do konca pazdziernika :-/ ostatnio stale mam problemy z cisnieniem serce wali jak szalone i nie potrafie sie uspokoic :-( wrecz az sie boje...
MAMUSKI ROZPAKOWANE- wczoraj bylam w TESCO i pelno jest takich malutkich ciuszkow na Wasze pociechy a i w SMYKU tez sa :-)

Widze ze ostro idzie temat tesciowych.... Ja na swoja nie narzekam jak narazie jest ok, jak jej nie zaprosimy to nie przyjdzie i wogole sie nie wtraca. Zycze aby kazda z Was tak miala ;-)

MILEGO DNIA :-)

ewula, Julisia niee no nie osłabiajcie mnie haha moj to znowu do piaskownicy moze załozyc najnowszy ciuch jaki w szafie zastanie, zeby synuś ładnie wygladal :D

szczerze bym nawet o tym nie pomyslala, ale zaczepila mnie taka starsza babka, moj sobie chodzil z synkiem dookola i kazalam ciagle mu podchodzic, zeby mu blzke poprawic czy cos, bo plecy gole, a on nie zwraca na to uwagi. Ta babka zobaczyla moj brzuch i zaczela mi opowiadac jak to ona urodzila drugie dziecko. Mężowi naszykowała ubran na caly tydzien (bo tyle lezała w szpitalu) a jak wrocila to wszytsko leżało jak wczesniej, a corka chodzila caly tydzien w jednym haha. Oczywiscie uważam, ze mojemu dziecku nic by sie nie stalo jakby cos, ale moze tak na wszelki, co by sie nie wstydzic pozniej przy ludziach :D

Hej Kochane :-)
Melduje sie, dlugo mnie nie bylo ale podczytywalam Was na biezaco, niestety ja tez dolaczam sie juz do paczki ledwo chodzacych a gdzie tu jeszcze do konca pazdziernika :-/ ostatnio stale mam problemy z cisnieniem serce wali jak szalone i nie potrafie sie uspokoic :-( wrecz az sie boje...
MAMUSKI ROZPAKOWANE- wczoraj bylam w TESCO i pelno jest takich malutkich ciuszkow na Wasze pociechy a i w SMYKU tez sa :-)
MILEGO DNIA :-)
Iga masz problem z ciśnieniem czy tylko z szybkim tętnem? Tachykardia w ciąży często występuje. Ja mam bardzo dużą (nawet 160 uderzeń/min.) i wiem jak fatalnie z tym się funkcjonuje. Musisz ograniczyć kawę, herbatę, colę. Pij melisę i uspokój głowę. Wiem, że ciężko bo ja na początku bałam się nawet zostać sama w domu ale już to oswoiłam. Staram się nie zwracać na to uwagi i dużo wypoczywać. Poza tym biorę dużo magnezu i potas.

dolga z tym szykowaniem ubrań jak my będziemy w szpitalu to i ja się zastanawiam. M kiedyś ubrał młodego w bluzkę....od piżamy. Na pewno muszę jeszcze czystkę w szafie zrobić i powynosić za krótkie spodnie, bo już mam wizję juniora w szkole w przykrótkich spodenkach i bluzce od piżamy:-D. Wszystko się może zdarzyć....

Evulka moj kiedys rano zabral córkę w pizamie na spacer z psem i później zdziwiony o co mi chodzi bo on myslal ze jest juz w normalnych ciuszkach

Przybijam Wam piatkę. Kiedyś mój były przyjechał z młodszą córką (miała rok i trzy m-ce) po mnie i straszą córkę do kina i mieliśmy iść razem na lody (do kawiarni). Przywiózł ja w spodniach od piżamy :-D a miał jej tylko zmienić spodnie przed wyjściem :p

Dziewczyny wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia.
Ja ogarniam na szybko ostatnie rzeczy, właśnie kocyki schną musze jeszcze przygotować G koszule do pracy na dni kiedy mnie nie będzie i zwijam się do Rodziców, bo dziś znowu brzuch boli i wolę pojechać juz kolo środy do Rodziców żeby mieć lekarza pod ręką....

Dolga teraz juz nie grozi dziewczyna zeby w tym samym chodzily. Same sobie wybiora, ubiora sie i ucieszą i jeszcze tate zbajeruja zeby codziennie w balowych sukniach chodzic. Ale jak bym liczyla ze maz sam cos im wybierze to mogłabym się zdziwic ;-)

reklama
Do góry