reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Wirginia tak zrobię tylko muszę najpierw rozpoczęcie roku zaliczyć.
Akat kiedyś czytałam o czyms takim jak chyba rozejscie się spojenia łonowego, jakaś dziewczyna to miała i opisywała, że właśnie taki ból miała w spojeniu lonowym, że nie mogła się poruszać. Jak masz możliwość to pojedz i sprawdź. Ja na pewno tak zrobię.

reklama
so happy a co to za antybiotyk? tabletki czy coś dopochwowego? i sprawdzałaś czy zadziałał?

Doris, wydaje mi się że 180 to dużo. mój młody ma przeważnie 140 i lekarz mówi że to jest ok. 180 a 140 to spora różnica, ja bym to gdzieś skonsultowała. a te gbs w końcu Ci pobrał?

Akatsuki, ja też tak mam, szczególnie jak chwilę dłużej posiedzę lub poleżę. Da się to rozchodzić. Ja przeważnie stoję z ciężarem przeniesionym na jedną nogę (przeważnie na jednej boli mniej) i czekam tak chwilę po czym sprawdzam czy dam radę zrobić krok. jeśli nie to jeszcze czekam a jeśli tak to idę jak kaczka bujając się na boki. Chyba nic więcej nie da się z tym zrobić,

Sęk w tym że ja mam do mojego szpitala 30 min autostradą więc wolalabym nie jeździć tam ze wszystkim co mnie niepokoi bo to kawał drogi jednak ...

Doris jak dla mnie też za wysoki ten puls,skonsultuj to konieczne :tak:

Dziewczyny a mnie od rana tak przeczyściło że szok,boje się jeść a głodna jestem :angry:

Kolejna koleżanka na sali przedporodowej,pod kroplówką leży ależ emocje :szok:

So happy ja też uwieliam tekst ty jeszcze chodzisz :baffled: nie leże :crazy::angry: irytujące to

Chybra ja tez korzystam z meteo, ogolnie jest ok, jedynie w górach nam sie nie sprawdzala.

Ja nie wiem czy ja jestem nadpobudliwa ale jak słysze pytanie " A ty jeszcze cała???? jeszcze nie urodziłas????"
to mnie szlak trafia normalnie

hihi, mnie czasem tez to drazni :) w sumie mam calkiem spory brzuch, wiec pewnie sobie mysla, ze na finiszu jestem. Juz dwa miesiace temu kosmetyczka do mnie wyplaila " Pani juz na oststanich nogach,tak?" :)
a dzisiaj w warzywniaku, w ktorym robimy zakupy, Pani do mnie ( byli dwa tygodnie na urlopie) " a juz myslalam, ze Pani z wozeczkiem do Nas przyjdzie, to dlugo jeszczez?" :)

So happy jak juz teraz sie pytaja i Cię trafia to co będzie dalej ;-) znam ten bol przy dziewczynach po terminie to nawet telefonow nie odbieralam zebynie te głupie pyrania nie denerwowały ;-)

Doris tętno za wysokie lepiej sprawdzic lepiej.

Atkasuku no to Nelka przyszykowana do wyjścia, w pozycji startowej ;-) ale lepiej sprawdzić.

Witam Dziewczyny,

Jak jutro nie będzie chłodniej to mnie wywiozą... zdycham od samego rana :(((
Wczoraj pojawiła mi się "siara"... dziwnie to zabrzmi, ale od kilku dni gadaliśmy z Ł. o karmieniu cycem i chyba odblokowałam sutki :p

Czytam Was i mam wrażenie, że ja to takie "bezstresowe" życie mam... Wy tyle ogarniacie, a ja ciągle robię jakieś błahe czynności i jest u mnie nudno, a "HALO" robię z byle czego. Nie wiem czego się czepiam, raczej powinnam być wdzięczna, że jakoś to życie prościej mi leci, a jednak chciałabym też tak jak Wy... osiągać coś, realizować się w wielu aspektach życia, cieszyć się z zorganizowania czegoś... Pffff, hormony!

Ladyk, dobrze, że się uspokoiło po tej kroplówce, jednak nadal zaciskaj nóżki... Każdy dzień się liczy na dobre dla maluszków!

Lilolo &&& za Dziewczyny, niech zaczną przybierać i pokonają infekcje.

Julisia, Buba, Chybra... życzę dużo siły i wytrwałości przy pracach remontowych. Efekty będą pewnie zapierające dech w piersiach :)

No i wszystkim przedszkolakom oraz uczniom pozytywnego, radosnego i owocnego nowego roku szkolnego :)

Ja nie wiem czy ja jestem nadpobudliwa ale jak słysze pytanie " A ty jeszcze cała???? jeszcze nie urodziłas????"
to mnie szlak trafia normalnie

Colly, wiem co czujesz... jak tylko wyjdę na zakupy to mam non stop takie pytania, jak nie od ekspedientek, to od znajomych... Szału można dostać!

Kolorowego i ciekawego dnia :)

PS.:
Właśnie dostałam wiadomość/ mms-a od koleżanki z Niemiec z 2 pozytywnymi testami :) Kolejny Maluszek w drodze :)

so happy, xmamuśka to ja ostatnio słyszę że jak ja mogę się źle czuć jak ja mam taki mały brzuch. ogólnie wszyscy mnie informują, że mieli na tym etapie większe brzuchy więc mieli na pewno gorzej niż ja. eeeech, ja nie mam prawa się źle czuć, niepotrzebnie uwagę na siebie chcę zwrócić.

reklama
Akat to fakt troszke masz ale moze akurat to lepiej skonsultowac?

Doris to dobrze jak pojdziesz

Colly ja mam tak samo jak ty, nie mam mega duze brzucha to mysla ze ja moge gory przenosic i nie wiadomo co jeszcze robic
Juz wczoraj z tesciowa bym sie o to chwycila :/ juz chyba zapomniala jak ona byla w ciazy i jak to wspaniale bylo na koncowce.....

Do góry