Witam Dziewczyny,
Jak jutro nie będzie chłodniej to mnie wywiozą... zdycham od samego rana
((
Wczoraj pojawiła mi się "siara"... dziwnie to zabrzmi, ale od kilku dni gadaliśmy z Ł. o karmieniu cycem i chyba odblokowałam sutki
Czytam Was i mam wrażenie, że ja to takie "bezstresowe" życie mam... Wy tyle ogarniacie, a ja ciągle robię jakieś błahe czynności i jest u mnie nudno, a "HALO" robię z byle czego. Nie wiem czego się czepiam, raczej powinnam być wdzięczna, że jakoś to życie prościej mi leci, a jednak chciałabym też tak jak Wy... osiągać coś, realizować się w wielu aspektach życia, cieszyć się z zorganizowania czegoś... Pffff, hormony!
Ladyk, dobrze, że się uspokoiło po tej kroplówce, jednak nadal zaciskaj nóżki... Każdy dzień się liczy na dobre dla maluszków!
Lilolo &&& za Dziewczyny, niech zaczną przybierać i pokonają infekcje.
Julisia, Buba, Chybra... życzę dużo siły i wytrwałości przy pracach remontowych. Efekty będą pewnie zapierające dech w piersiach
No i wszystkim przedszkolakom oraz uczniom pozytywnego, radosnego i owocnego nowego roku szkolnego
Ja nie wiem czy ja jestem nadpobudliwa ale jak słysze pytanie " A ty jeszcze cała???? jeszcze nie urodziłas????"
to mnie szlak trafia normalnie
Colly, wiem co czujesz... jak tylko wyjdę na zakupy to mam non stop takie pytania, jak nie od ekspedientek, to od znajomych... Szału można dostać!
Kolorowego i ciekawego dnia
PS.:
Właśnie dostałam wiadomość/ mms-a od koleżanki z Niemiec z 2 pozytywnymi testami
Kolejny Maluszek w drodze