Do mnie mama zadzwonila, ze kupila mi kolejny rozek, bo nie mogla sie oprzec, a w domu mam ich trzy po swoim synku, po siostry i po coreczce siostry, tamten piekny, bo granatowy w białe grochy i co ja biedna mam zrobic, chyba musze go przyjąć
Colly ja GBS mialam juz w 33 tyg, lekarz pobral i oni sami oddaja do laboratorium, a co do chusteczek to ja mam ciagle zapas i dla mnie to super rozwiazanie, bo tak to musialam zbierac pranie i zbierac, a teraz wstawiam co popadnie, ze dwie chusteczki jakby co i mam wszytsko poprane
Buba i bardzo dobrze, ze macie jakiekolwiek dowody, bo bez umowy bylaby kaszana a na dodatek te nagranie z kamer, ciekawe czy jest w ogole jeszcze zapis, ale walcz i skompromituj dziada, obyscie znalezli cos na szybko, bo niefajnie jak wam sie przedluzy, Nelcia az tak długo pewnie nie posiedzi
dream a Ty moze troche poodpoczywaj, a nie szalejesz, dlatego tak ci przepowiedzialam, bo ciagle chodzisz babo i cos robisz, a u Ciebie sytuacja nie jest taka kolorowa
Lilolo powodzonka, trzymam kciuki musi byc dobrze
malinka wyłącz głos w tel i nie odbieraj albo wcale, albo poprostu najwczesniej kolo 10-11, niech spadaja na szczaw, nie myslisz o zmianie pracy po macierzynskim? chyba nie masz tam zbyt ciekawie co?
małkus oo to tez nieciekawe z tymi skurczami, a teraz jest z Twoja ciążą wszytsko ok? bo chyba poprzednia ciąża byla zagrożona
krewetka ale żadnych wieści nam tu nie napisałas, nie masz czasu nas przeczytac? a co tam takiego ciekawego masz do roboty w tym szpitalu?
wirginia trzymam &&&&& za wizyte
doris wredna baba z tej Twojej wspolniczki, wlasnie takie najgorsze, tylko o własny tyłek dba, bo nie wie co to rodzina, a z tym sexowaniem haha to mnie rozbroiłas, ale masz w 100% racje, choc moj meżulek tego nie rozumie, niedlugo to sie położe jak kłoda i powiem rób swoje