reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Xmamuska a co mąż liczy na dziedzica? ;) my oboje marzymy o drugiej córci ale synek też będzie wielkim błogosławieństwem.
Wirginia ja mam czesto problemy z korzonkami. Myślę że ciepły termofor+leżenie i odpoczynek powinny pomóc. Staraj się nie schylac. Nie jestem pewna czy kremy rozgrzewające można w ciąży. Wiem ze chyba takie ruby do klatki piersiowej nie mają przeciwwskazań a też fajnie grzeją.

reklama
Wirgina nie Strasze i nie zycze ci tego u Mnie poprostu Tak to bylo bol przyszedl z dnia na dzien. Moze zeczywiscie wylez w cieplym i przejdzie[emoji4]

dzień dobry :)

Mogę d Was dołączyć? Dziś zrobiłam test i druga kreska jest blada, z kalkulatora mi wychodzi termin na 25 października.

Mam na imię Karolina i mam 26 lat. Prawie 9 miesięcy temu urodziłam córeczkę. Martwię się jak to teraz będzie... Nie było w planach tej ciąży...jestem troszkę załamana...

Bluecat witaj mamy zbliżone terminy na naszym forum nie jesteś jedyną mamą z takimi rozterkami. Wszystko się poukłada organizacja to podstawa a i chaos nie jest zły.. U mnie różnica będzie aż 6 lat a miała być większa ;-) od to niespodziankowy luty :-*

I martwię się również jak to będzie bo za duża różnica też jest nie za dobra moja córka do tej pory była najmniejszą w rodzinie pozycję sobie wyrobiła rozpieszczana przez dziadków pradziadkow jak jedynaczka a tu teraz dzidziuś...

reklama
Do góry