reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
bueecat nie martw się, bedzie dobrze, dasz rade, ja mam 17 miesięcy róznicy między dziećmi
i wcale nie było ciężko, dzieci sie świetnie dogaduja,. mają wspólne tematy, tylko trzeba sie dobrze zoorganizwoac i wszystko bedzie ok

U mnie różnicy będzie 8 lat. I powiem szczerze, żałuję że tyle czekaliśmy a nie wzięliśmy się od razu za drugie.
U mnie niestrawności cd.
I powiedziałam kierownikowi o ciąży, trochę się załamał bo się okazało ze mój zastępca tez odchodzi i wypadnie mu dwóch kierowników na raz.
A rodzinie powiemy za tydzień bo moja młodsza siostra przyjeżdża to akurat będą wszyscy, a jest nas piątka wiec trudno się razem zebrać. A do tego siostra chce brać ślub we wrześniu a ja wtedy będę wielka :O

No ja mam z dolegliwości bolesność piersi i bóle podbrzusza.

Reniam20, ja chciałam zajść w ciążę gdzieś za pół roku. No ale może teraz mi pisane jest być w niej.

Jak tak piszecie o różnicy wieku to tak sobie myślę kiedy warto by było postarać się o drugie zawsze tak myślałam że te 3-4 lata to tak akurat będą =) moje bóle się dzisiaj trochę uxspokoily ale postanowiłam przestać chodzić sama z psem na spacer bo mamy haskiego który jest strasznie nie wychowany i bardzo mocno szarpie

mam bardzo podstawowe pytanie.. dzisiaj rozpoczyna się mój 6 tydzień, czy jeśli na wizytę pójdę za 2 tygodnie to nie będzie za późno ? czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych dolegliwości ani plamień. czy lepiej dmuchać na zimne i na wizyte wybrać się po niedzieli ? czytałam, ze serduszko słychać dopiero ok 7 tygodnia, więc nie chciałam się spieszyć z wizytą, ale teraz sama nie wiem.

Xmamuska a co mąż liczy na dziedzica? ;) my oboje marzymy o drugiej córci ale synek też będzie wielkim błogosławieństwem.

Oj liczymy obydwoje na tego dziedzica,nasze marzenie,w poprzednich ciążach miałam na odwrót pragnełam dziewczynek no i mam:tak: Najważniejsze żeby dzidziula zdrowa była.A 3 ciąża z moją chorą tarczycą to naprawde błogosławieństwo boże,tyle czasu staraliśmy się o fasolinkę

reklama
Lantka mysle ze jak dobrze sie czujesz i nic sie nie dzieje to mozesz spokojnie czekac do 8tc .. z corka bylam w 8tc , a teraz w 5tc ze wzgledu na poronienie ktore niedawno bylo , poszlam i w sumie nie dowiedzialam sie za wiele , ani tez nie.zobaczylam.. kazal przyjsc 7-8 tc zeby bylo cos widac ...

U mnie roznica 3 lat bedzie ;) corka 30.08 , 3 lata skonczy ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry