reklama
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Igem też mi się tak czasem dzieje jak piszę z telefonu! :/
Klaudia na tym etapie ciąży nie powinno cie tak boleć. To może byc hormonoalne ale skontaktuj się z lekarzem bo jak coś jest nie tak to musisz wiedzieć za wczasu...
Klaudia na tym etapie ciąży nie powinno cie tak boleć. To może byc hormonoalne ale skontaktuj się z lekarzem bo jak coś jest nie tak to musisz wiedzieć za wczasu...
dokładnie. Ale nie mam sił tego pisać drugi razIgem też mi się tak czasem dzieje jak piszę z telefonu! :/
Klaudixxon
Fanka BB :)
welcia86
Aktywna w BB
igem tez tak często mam zwłaszcza jak na kom piszę
ja już po wizycie pęcherzyk jest według usg 5t 5d :-) Pani położna wyliczyła mi 3,5 tyg ciąży przy zakładaniu karty eh ale co ja się z nią będę kłócić głupio mi buło pokazać aplikację na telefonie że to już początek 6 tygodnia ;-) następna wizyta 2.03 może wtedy będzie już biło serduszko :-)
ja już po wizycie pęcherzyk jest według usg 5t 5d :-) Pani położna wyliczyła mi 3,5 tyg ciąży przy zakładaniu karty eh ale co ja się z nią będę kłócić głupio mi buło pokazać aplikację na telefonie że to już początek 6 tygodnia ;-) następna wizyta 2.03 może wtedy będzie już biło serduszko :-)
so_happy
Mnie przeraza to z jaka latwoscia od poczatku ciazy w pl faszeruje sie kobiety tabletami, u Nas w de nawet na wymioty nie möge nic dostac bo Dopiero od 22 tygodnia. Urodzilm i Donosilam zdrowo dziecko bez dupfastonu luteiny czy innego dziadostwa, wiec naprawde nie rozumiem tych lekarzy o Co chodzi jak nie wiadomo o Co to o Käse. Jedno jest pewnie ja bym tego nie brala!! Zdrowo ciaza dotrwa do konca bez tego
natal w ogóle sie nie zgadzam z tym co piszesz,, luteiny czy duphastonu lekarze nie pisza kazdej pacjentce tylko tej której sa te leki potrzebne, medycyna idzie do przodu i dlatego sa rózne leki na rózne dolegliwości, progesteron jest potrzebny do prawidłowego rozwoju ciąży a niestety nie kazda kobieta ma odpowiedni poziom,jak bym tak myslała jak piszesz to nie brałabym zadnego leku na nic bo albo silny organizm przetrzyma chorobe albo nie , selekcja naturalna , takie jest moje zdanie
malinka89
igem tez tak często mam zwłaszcza jak na kom piszę
Welcia a to nie jest już prawie początek 7 tygodnia? Bo mnie wszelkie apki pokazują już 6 tydzień jak tylko wskoczył mi 5t0d a jutro wskakuje mi niby 7...? Chyba nie umiem tego liczyć
L
Lenati
Gość
Jak jest np 5tydz i 5 dzien to jest to 6 tydzien... potem np 6 tydz i 5 dzien to jest to 7 tydzien
Welcia gratulacje!!! Położna pewnie policzyła od owulacji.
Malinka bo to jest tak ze np jak ja dzis mam 8t 0d to skończyłam 8 pełnych tyg i zaczynam 9 wiec jestem w 9tyg dzis zaczynam 3 miesiąc
Dzwonie dzis do gina ustalić kolejna wizytę, bo chce zeby G był i musze go zapytać bo miałam dzis ukłucie jakby w szyjce albo bardzo nisko w macicy, jakby ktoś szpilkę wsadził i nie wiem czy to normalka czy nie bardzo
Malinka bo to jest tak ze np jak ja dzis mam 8t 0d to skończyłam 8 pełnych tyg i zaczynam 9 wiec jestem w 9tyg dzis zaczynam 3 miesiąc
Dzwonie dzis do gina ustalić kolejna wizytę, bo chce zeby G był i musze go zapytać bo miałam dzis ukłucie jakby w szyjce albo bardzo nisko w macicy, jakby ktoś szpilkę wsadził i nie wiem czy to normalka czy nie bardzo
reklama
Kate..
Nie znam sie na leczeniu w pl to sa tylko Moje spostrzezenia ze bardzo czesto slysze ze ciaza to odrazu lutein czy cos innego . Zastanowia mne tylko jedno Dlaczego w innych krajacg Eu sie tego nie stosuje? Ale nie bede dochodzic Polska ma swoje prawa i Kazdy wie Co robi wiec Diskusja nie potrzebna..
Nie znam sie na leczeniu w pl to sa tylko Moje spostrzezenia ze bardzo czesto slysze ze ciaza to odrazu lutein czy cos innego . Zastanowia mne tylko jedno Dlaczego w innych krajacg Eu sie tego nie stosuje? Ale nie bede dochodzic Polska ma swoje prawa i Kazdy wie Co robi wiec Diskusja nie potrzebna..
Podziel się: