reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Igem też mi się tak czasem dzieje jak piszę z telefonu! :/

Klaudia na tym etapie ciąży nie powinno cie tak boleć. To może byc hormonoalne ale skontaktuj się z lekarzem bo jak coś jest nie tak to musisz wiedzieć za wczasu...

Akatsuki dzięki we wtorek ide do lekarza to się dowiem co jest zgrane. Czytałam, że ponoć jakiś hormon się wydziela który rozluźnia więzadła aby miednica się powoli poszerzała. Tylko u mnie to kurcze boli z tygodnia na tydzień bardziej. No nic dowiem się we wtorek.

igem tez tak często mam zwłaszcza jak na kom piszę

ja już po wizycie pęcherzyk jest według usg 5t 5d :-) Pani położna wyliczyła mi 3,5 tyg ciąży przy zakładaniu karty eh ale co ja się z nią będę kłócić głupio mi buło pokazać aplikację na telefonie że to już początek 6 tygodnia ;-) następna wizyta 2.03 może wtedy będzie już biło serduszko :-)

Mnie przeraza to z jaka latwoscia od poczatku ciazy w pl faszeruje sie kobiety tabletami, u Nas w de nawet na wymioty nie möge nic dostac bo Dopiero od 22 tygodnia. Urodzilm i Donosilam zdrowo dziecko bez dupfastonu luteiny czy innego dziadostwa, wiec naprawde nie rozumiem tych lekarzy o Co chodzi jak nie wiadomo o Co to o Käse. Jedno jest pewnie ja bym tego nie brala!! Zdrowo ciaza dotrwa do konca bez tego

natal w ogóle sie nie zgadzam z tym co piszesz,, luteiny czy duphastonu lekarze nie pisza kazdej pacjentce tylko tej której sa te leki potrzebne, medycyna idzie do przodu i dlatego sa rózne leki na rózne dolegliwości, progesteron jest potrzebny do prawidłowego rozwoju ciąży a niestety nie kazda kobieta ma odpowiedni poziom,jak bym tak myslała jak piszesz to nie brałabym zadnego leku na nic bo albo silny organizm przetrzyma chorobe albo nie , selekcja naturalna , takie jest moje zdanie

igem tez tak często mam zwłaszcza jak na kom piszę

ja już po wizycie pęcherzyk jest według usg 5t 5d :-) Pani położna wyliczyła mi 3,5 tyg ciąży przy zakładaniu karty eh ale co ja się z nią będę kłócić głupio mi buło pokazać aplikację na telefonie że to już początek 6 tygodnia ;-) następna wizyta 2.03 może wtedy będzie już biło serduszko :-)

Welcia a to nie jest już prawie początek 7 tygodnia? Bo mnie wszelkie apki pokazują już 6 tydzień jak tylko wskoczył mi 5t0d a jutro wskakuje mi niby 7...? Chyba nie umiem tego liczyć :p

Welcia gratulacje!!! Położna pewnie policzyła od owulacji.

Malinka bo to jest tak ze np jak ja dzis mam 8t 0d to skończyłam 8 pełnych tyg i zaczynam 9 ;) wiec jestem w 9tyg ;) dzis zaczynam 3 miesiąc ;)

Dzwonie dzis do gina ustalić kolejna wizytę, bo chce zeby G był ;) i musze go zapytać bo miałam dzis ukłucie jakby w szyjce albo bardzo nisko w macicy, jakby ktoś szpilkę wsadził i nie wiem czy to normalka czy nie bardzo

reklama
Kate..
Nie znam sie na leczeniu w pl to sa tylko Moje spostrzezenia ze bardzo czesto slysze ze ciaza to odrazu lutein czy cos innego . Zastanowia mne tylko jedno Dlaczego w innych krajacg Eu sie tego nie stosuje? Ale nie bede dochodzic Polska ma swoje prawa i Kazdy wie Co robi wiec Diskusja nie potrzebna..

Do góry