reklama
A mnie wlasnie maz zmolestowal na tym starym roku jeszcze i chyba stwierdzam ze teraz jest nawet lepiej niz przed porodem
u mnie tez strzelaja ale maly chyba ma to gdzies bo spi. Wlasnie siedze i sciagam jeszcze mleko na jutro.
Babeczki to wszystkiego najlepszego na ten nowy rok! samych zgrabnych figur, udanych powrotow do pracy (obecnej albo nowej), duzo wsparcia i milosci od naszych polowek no i zdrowka przede wszystkim!
kurcze to nasz pierwszy wspolny sylwester
u mnie tez strzelaja ale maly chyba ma to gdzies bo spi. Wlasnie siedze i sciagam jeszcze mleko na jutro.
Babeczki to wszystkiego najlepszego na ten nowy rok! samych zgrabnych figur, udanych powrotow do pracy (obecnej albo nowej), duzo wsparcia i milosci od naszych polowek no i zdrowka przede wszystkim!
kurcze to nasz pierwszy wspolny sylwester
Wszystkiego co najlepsze...
Śpiących dzieciaków
Wyreczających nas we wszystkim facetów
Uśmiechów na codzień
Furę pieniędzy lekko zarobionych
...a przede wszystkim zdrowka,miłości i szczęścia we wszystkich przedsięwzięciach
Śpiących dzieciaków
Wyreczających nas we wszystkim facetów
Uśmiechów na codzień
Furę pieniędzy lekko zarobionych
...a przede wszystkim zdrowka,miłości i szczęścia we wszystkich przedsięwzięciach
Mizzah
Fanka BB :)
Piekne życzenia miałam, ale zapomniałam...sorrki. Wypilam 2 lampki szapana i ululalam się. Slaba głowa i totalny brak wprawy. Zatem z całego serca wszystkiego co najlepsze dla Was, Waszych Malenstw i gorszych polowek. Buzki do zczytania w 2015!!!!
Wszystkiego najlepszego laski!!! Niech ten rok bedzie dla nas lepszy niż poprzedni i tak juz co roku!!!
Ale jaja z tym fejsem ja tez wysłałam kilka zaproszeń
Kto sie jeszcze ululal poza Mizah? Ja niestety na antybiotyku wiec pije soczek porzeczkowy!!!
UlLalaaa!!! JazzZzda moja spi a ja sobie tańczę
Ale jaja z tym fejsem ja tez wysłałam kilka zaproszeń
Kto sie jeszcze ululal poza Mizah? Ja niestety na antybiotyku wiec pije soczek porzeczkowy!!!
UlLalaaa!!! JazzZzda moja spi a ja sobie tańczę
Martyna_Ch
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego
Ja karmię mm, ale nie lubię alkoholu i piję picolo truskawkowe, też dobre
Ja karmię mm, ale nie lubię alkoholu i piję picolo truskawkowe, też dobre
reklama
Podziel się: