reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Cyntia, u nas dopiero kilka dni temu było ten teges :) Ale było ok, tylko ze ja miałam cc

Miałam Wam napisać, dzisiaj stał się cud świata, mój m sam zaproponowała że dzisiaj wykąpie Hanię, no i wykąpał :szok: Jestem w szoku to pierwszy raz

Garmelka, a Ty gdzie?

Hania śpi, oby ją petardy nie obudziły...

reklama
Oj, dziewczyny, czuję, że to będzie ciężki wieczór. Może coś wetknąć naszym dzieciaczkom do uszu? Watę?

Sunovia - nie mam tych 2 osób w znajomych ;)

Cyntia: ja też na razie po porodzie nic. Niby kiedy, skoro nocki mam z głowy, m nie pomaga przy dziecku, tylko zakłada stopery do uszu, bo się musi wyspać. Skoro ja się nie wysypiam to nici z przytulania.

No i płacze...ehhhh. nie mam pomysłu jak sciszyc te odglosy :/...

Powiem Wam ze nie lubilam wcześniej Sylwestra ale teraz to juz wogole :/

Też myślałam o wacie hehe :-D

Ja dwa lata temu się strasznie wsciekalam na tych ludzi z petardami. Teraz zachowuje spokój i powtarzam sobie, ze mnóstwo dzieci ma tak na codzień, bo tam gdzie żyją są wojny. Mi pomaga.

Szczęśliwego Nowego Roku :)

Ja leżę w łóżku, mąż w pokoju z małą :/

P.s Przyszedł do mnie i pyta się jak to sie stało ze w ciągu 2 godzin mam tylu nowych znajomych na fb ;)

reklama
Jeszcze chwila, jeden krok i wejdziemy w Nowy Rok. Niech się życie z górki toczy, niech Wam wiatr nie wieje w oczy. Spełnienia marzeń, wielu pięknych wrażeń.
Wszystkiego najlepszego dziewcvzynki w NOwym roku:)

dawno mnie tutaj nie było..po drodze miałam chrzciny :) święta- urlop męza( tacierzyński) no i od jutra jestem osobą bezrobotną- szef mi nie przedłużyl umowy:/ także rok się średnio zaczyna!

Ale Wam życzę najlepszego!

Do góry