reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Olcia gratki, ale szybko poszło!
Dorota, ty pewnie też już po? Też mam termin na dziś, ale jak widac to do niczego nie zobowiazuje :-).

Katinka, śliczne lozeczko i sliczny brzusio!

A może żeby czas szybciej leciał pobawimy sie we wspólne projekty? Ja proponuje zbiorowe pieczenie ciabatty. 4 składniki, 30 sekund roboty wieczorem tyle samo rano i pyszne pieczywko gotowe. Pieklam już kilka razy, wyjdzie Wam nawet jeśli zwykle nie pieczecie pieczywa w domu. Przepis znalazłam na blogu white plate, 5 czy 6 post od góry. Zróbcie od razu z dwóch porcji, szkoda prądu na jedna. No i ja redukuje sól, bo wyszła mi nieco za slona za pierwszym razem. Co wy na to?

Załączniki

• 1412253834853.jpg
    1412253834853.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 62
Katinka jaki super masz brzusio :)

Olcia gratulacje :)

Kacha nie bój żaby, u mnie też póki co nic nie wskazuje na szybkie rozwiązanie, więc ostatnia to pewnie nie będziesz ;)

Rjoanka mmmm, ale mi zrobiłaś smaka, ale póki co białe pieczywo muszę niestety omijać wielkim łukiem, ale jak się uporam po porodzie z moją cukrzycą ciążową nie omieszkam wypróbować tego przepisu ;)

Olcia, wielkie gratulacje, ale szybko poszło, wczoraj pisałaś o nieregularnych skurczach a rano mała już na świcie :) Pokaz nam zdj ęcie kruszynki :tak:

Ale się wyspałam, poszłam z synkiem na drzemkę i ponad 2 godziny nam zeszło, przynajmniej odespałam nockę. Ale cos czuję, że przez to w ta noc nie będę mogła spać
Jedziemy na zakupy...

Mizzah - tutaj tak szybko wypuszczaja, ze zoltaczka czesto nie zdarzy wyjsc nawet. U nas nie wystapila, ale polozna przychodzi przez pare dni i sprawdza. Nie wiem jak to w Polsce wyglada

Olcia - GRATULACJE !!! czekam na relacje i zdjecia :tak:

rjoanka - wyglada smakowicie

Olcia gratulacje i dużo zdrówka dla Was!!!

Dzwoni do mnie siostra, chce sprawdzić czy aby przypadkiem nie rodze i zapomniałam poinformować
Ona- cześć co robisz?
Ja- cześć, sprzatam
Ona- znowu?!

Ehhh wesołe jest życie ciężarówki :)

reklama
Rjoanka bardzo smakowicie wygląda to Twoje pieczywko:) ale moja kuchnia jeszcze nie jest wyposażona w piekarnik:( a chętnie bym coś popiekla bo bardzo lubię:) na weekend planuje robić pączki- bo nie trzeba do nich piekarnika:) a dziś kotlety warzywne na obiad i duszone, swojskie ziemniaczki z dużą ilością masła i koperku:)

Do góry