reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Marrika, zaciskam, zaciskam, nie mam wyjścia :)

Mizzah, ja tez miałam niezłego babyblusa po pierwszym porodzie. Od drugiego dnia po porodzie wyłam i wyłam, nie wiem dokładnie z jakiego powodu, prawdopodobnie głównie przez to, że mały nie chciał ciągnąć cycka itp. To było straszne bo nie wiedziałam co sie ze mną dzieje i że to przez hormony. Wszystko się ułoży :)

reklama
No ładnie, baby blues po, natlok myśli i panika przed...trzymajmy sie dziewczyny, to przełomowy miesiąc. Teaz każdej jest bardzo ciężko, ale za miesiąc będziemy tu miały zupełnie inna atmosferę!!! Dajmy radę jeszcze troszkę!

A ja jestem załamana swoim wygladem. Brzuch mam jak w 7 miesiącu,nogi spuchniete jak balony, rana mnie boli i skutki. Narazie to mi siara leci a nie mleko... wyglądam tragicznie

Babina ja mam duzo bialych rozstepow na brzuchu:) zreszta brzuszek potrzebuje troche czasu na wchloniecie. Tak samo opuchlizna - duzo pij. Co do sutkow popros polozne zeby czuwaly nad przystawianiem. Wtedy nic nie bedzie bolalo. Co do rany to nie pomoge bo nie wiem jak to jest ale tez w koncu przestanie bolec:) ja w chwilach zwatpienia patrze na moja kruszynke. To wszystko dla naszych dzieciaczkow przeciez:)

Mizzqh - to normlane ze sie boisz, ze placzesz, ile ja przeplakalam. Hormony sie unormuja i wszystko wroci do normy zobaczysz . Glowa do gory, piers do prxodu i bedxie naprawde dobrze. !

Dorotka &&&&&&

Babina - za pare tygodni odzyskasz swoje cialo. Wiem ze jie latwo patrzec na siebie zaraz po porodzie. Ja nie moglam patrzec na wielkie piersi... a na przeciwko lozko mam szafe z lustrem wiec lstwo nie bylo

Ja dzis ide na konsultacje do szpitala, rutynowoa po podaniu paru tyg temu sterydow

Iza - tak te na plucka podali nam ok 29 tyg.(nazwy nie pamietam) i konsultant ustalil date nastepnego spotklania wlasnie na 36 tydzien. W sumie nie wiem po co, ale pojde. Poprosze choc o normlana kontrole, bo skoro mam spotkanie z nim, polozna stwierdzila, ze z nia juz nie musze...

reklama
Dorota trzymamy kciuki!!! Ciekawie jak Mroczko daje sobie rade, mam nadzieje ze nie mecza jej tak jak mojej kolezanki tydzien temu. Ja tez mam fiola i ciagle dotylam tylko czy suchy, chyba zaczynam sie bac ze bede miala wywolywany porod i sie zablokowalam. Dzisiaj juz 2-gi, jeszcze 4 dni do terminu.

Do góry