reklama
Dzieki za wsparcie, pewnie macie racje u mnie w rodzinie nikt nigdy nie zostal skierowany na to badanie wiec moze tez to sie przyczynilo. Lekarz pytal sie cxy wybieram sie na usg 3 lub 4 D, jak odpowiedzialam ze nie zamierzam to wtedy powiedzial o skierowaniu. W sumie to dobrze ze skierowal tak maluszek bedzie lepiej przebadany.
Postanowilam ze zapisze sie jeszcze na usg z opieki medycznej z pracy w koncu mam za darmo a prawie z nich nie korzystam moze na lepszym sprzecie bedzie wszystko prawidlowo widac.
Postanowilam ze zapisze sie jeszcze na usg z opieki medycznej z pracy w koncu mam za darmo a prawie z nich nie korzystam moze na lepszym sprzecie bedzie wszystko prawidlowo widac.
Madzia ja też na początku miałam Mustelę, ale teraz jak mi się skończyła kupiłam balsam z Palmersa - kilka razy tańszy i jak dla mnie znacznie lepszy. Ma ładniejszy zapach i jest bardziej gęsty jak taki krem właśnie więc na długo natłuszcza skórę. Polecam. Też nie lubię oliwek i olejków więc nawet ich nie kupuję.
Właśnie mierzę temperaturę bo jakoś dziwnie się czuję :-( Wczoraj bolał mnie żołądek i miałam nudności. Nie wiem czy mi coś nie zaszkodziło. Mąż miał to samo dwa dni temu. Podejrzewamy lody z pudełka kupione w markecie ale tak naprawdę nie wiadomo
Teraz pytanko z innej beczki: znacie może jakieś fajne miejsca na takie mini wakacje/wyjazd weekendowy w Polsce? Nie planujemy jakichś większych wakacji w tym roku z oczywistych powodów ale gdzieś chcielibyśmy pojechać się zresetować. Jeżeli cos Wam się nasunie na myśl to piszcie proszę
Właśnie mierzę temperaturę bo jakoś dziwnie się czuję :-( Wczoraj bolał mnie żołądek i miałam nudności. Nie wiem czy mi coś nie zaszkodziło. Mąż miał to samo dwa dni temu. Podejrzewamy lody z pudełka kupione w markecie ale tak naprawdę nie wiadomo
Teraz pytanko z innej beczki: znacie może jakieś fajne miejsca na takie mini wakacje/wyjazd weekendowy w Polsce? Nie planujemy jakichś większych wakacji w tym roku z oczywistych powodów ale gdzieś chcielibyśmy pojechać się zresetować. Jeżeli cos Wam się nasunie na myśl to piszcie proszę
MonaG przejrzałam stronę internetową tego miejsca i bardzo mi się podoba :-) Nie jest też jakoś bardzo daleko bo np. wyjazd nad morze przez całą Polskę trochę nam się nie uśmiecha. Pamiętam że moja koleżanka w liceum jeździła na wakacje z rodzicami do tej Okuninki. Muszę też jej podpytać. Dzięki za pomysł
Wczoraj się dowiedziałam że dziadek mojego męża ma ospę oczywiście od razu telefon do mamy czy chorowałam lub byłam szczepiona. Nie chorowałam na nic z wieku dziecięcego ale z pewnością byłam szczepiona uffff
Znacie jakieś fajne miejsca na Dolnym Śląsku do zobaczenia???
Znacie jakieś fajne miejsca na Dolnym Śląsku do zobaczenia???
reklama
Podziel się: