reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Ja wpierw używałam Musteli,trafiłam na fajną promocję,teraz mam bio-oil i szukam jakiegoś kremu bo widzę,że kremy sie u mnie lepiej sprawdzają niż olejki

reklama
Dzieki za wsparcie, pewnie macie racje u mnie w rodzinie nikt nigdy nie zostal skierowany na to badanie wiec moze tez to sie przyczynilo. Lekarz pytal sie cxy wybieram sie na usg 3 lub 4 D, jak odpowiedzialam ze nie zamierzam to wtedy powiedzial o skierowaniu. W sumie to dobrze ze skierowal tak maluszek bedzie lepiej przebadany.
Postanowilam ze zapisze sie jeszcze na usg z opieki medycznej z pracy w koncu mam za darmo a prawie z nich nie korzystam moze na lepszym sprzecie bedzie wszystko prawidlowo widac.

Madzia ja też na początku miałam Mustelę, ale teraz jak mi się skończyła kupiłam balsam z Palmersa - kilka razy tańszy i jak dla mnie znacznie lepszy. Ma ładniejszy zapach i jest bardziej gęsty jak taki krem właśnie więc na długo natłuszcza skórę. Polecam. Też nie lubię oliwek i olejków więc nawet ich nie kupuję.

Właśnie mierzę temperaturę bo jakoś dziwnie się czuję :-( Wczoraj bolał mnie żołądek i miałam nudności. Nie wiem czy mi coś nie zaszkodziło. Mąż miał to samo dwa dni temu. Podejrzewamy lody z pudełka kupione w markecie ale tak naprawdę nie wiadomo :baffled:

Teraz pytanko z innej beczki: znacie może jakieś fajne miejsca na takie mini wakacje/wyjazd weekendowy w Polsce? Nie planujemy jakichś większych wakacji w tym roku z oczywistych powodów ale gdzieś chcielibyśmy pojechać się zresetować. Jeżeli cos Wam się nasunie na myśl to piszcie proszę :happy:

MonaG przejrzałam stronę internetową tego miejsca i bardzo mi się podoba :-) Nie jest też jakoś bardzo daleko bo np. wyjazd nad morze przez całą Polskę trochę nam się nie uśmiecha. Pamiętam że moja koleżanka w liceum jeździła na wakacje z rodzicami do tej Okuninki. Muszę też jej podpytać. Dzięki za pomysł :happy:

Mi tez sie marzy jakis maly wypadzik,nad morze niestety za daleko ale moze do zakopanego na kilka dni sie wyskoczy. Uwielbiam zakopane i chociaz na krupowkach zawsze jest mnostwo ludzi to jednak uwielbiam tam jezdzic :)

Wczoraj się dowiedziałam że dziadek mojego męża ma ospę :szok::szok: oczywiście od razu telefon do mamy czy chorowałam lub byłam szczepiona. Nie chorowałam na nic z wieku dziecięcego ale z pewnością byłam szczepiona uffff :-D

Znacie jakieś fajne miejsca na Dolnym Śląsku do zobaczenia???

reklama
Do góry