reklama
rjoanka te ubranka akurat zostały kupione w C&A. Też się cieszę, że są kopertowo zapinane, bo ja nie miałam dotąd styczności z niemowlakiem i zależy mi właśnie na takich ubrankach z którymi nie będę miała problemów przy ubieraniu maleństwa
Dość fajne ubranka zapinane kopertowo i od polskiego producenta mozna kupić tu: Ubranka dla niemowląt, wyprawka dla niemowlaka - Producent ja planuje tu zakupić takie ciuszki bo i jakość i cena wydaje sie fajna.
Justine na poczatek kopertowe najlepsze. Sama chce dokupic w c&a. Jesli bedzie dziewczynka, to jest tam tez fajny komplecik z kopertowo zapinana bluza z weluru. Mam taka jedena z h&m na pierwsze tygodnie i bardzo mi sie przydawala, bo mloda jest z marca, a ja nie mieszkam w bloku i ciezko mi czasem dobrze w domu nagrzac.
Dziewczyny jestem po usg wciaz nie wiem co nosze pod sercem i dostalam skierowanie na echo serca plodu bo dzidzia tak sie ulozyla ze lekarz nie mogl zbadac serduszka. Szczerze zmartwilam sie i troche chce mi sie ryczec. Niby nie powiedzial ze cos jest zle tylko ze nie jest w stanie zbadac ale mimo wszystko sie martwie. Termin badania echa na 15 lipca.
Male wazy 450 gram. W poniedzialek mam wizyte u mojej pani doktor zobaczymy co ona mi powie...
Ps dziekuje wam za trzymanie kciukow.
Male wazy 450 gram. W poniedzialek mam wizyte u mojej pani doktor zobaczymy co ona mi powie...
Ps dziekuje wam za trzymanie kciukow.
pscółka i spółka
Fanka BB :)
Lucus -ja też jeszcze nie wiem jak serucho maluszka, bo nadwóch usg nie dało się obejrzeć, ale trzeba być dobrej myśli
kotulcia- żyjesz?
kotulcia- żyjesz?
Cyntia85
Fanka BB :)
Lucus - ja też byłam na tym echo, bez wyraźnych wskazań. Serduszko maluszka jest ciężko zbadać, bo to wymaga odpowiedniego ustawienia dzieciaczka. Badanie echo serca płodu to de facto profesjonalne badanie i lekarz obejrzy całe dzieciątko ze wszystkimi narządami. U mnie to badanie trwało pół godziny. Mój lekarz twierdzi, że warto je robić. A jakby coś było nie tak, to powinien to wpisać na skierowaniu, a już w ogóle Wam powiedzieć. Skoro nic nie mówił, to na pewno nie widział nic złego. Nie martw się.
Ja kupiłam dziś krem na rozstępy Pharmaceris za 23 zł w SuperPharm (niby cena 29, ale przy kasie wyszło taniej). Jak chodzi o konsystencję to rewelacja! Bardzo szybko się wchłania. Polecam tym, które nie znoszą tłustego filmu na skórze po kremie. Olej kokosowy i oliwka były mi za tłuste. Po balsamie z Ziaji skóra szybko sucha i nienawilżona. Pharmaceris super nawilża i nie brudzi ubrań.
Po wizycie ok. Szyjka ok. To tyci rozwarcie nie wróciło. Juuuupi. Leki dalej mam brać :/
A i kupiłam drugi kocyk dla maluszka w biedrze, bo była cena wyprzedażowa 11 zł
I zrobiłam zakupy na allegro ciuszków z Anglii. Jak się okażą ok, to dam linka do sprzedawcy.
Ja kupiłam dziś krem na rozstępy Pharmaceris za 23 zł w SuperPharm (niby cena 29, ale przy kasie wyszło taniej). Jak chodzi o konsystencję to rewelacja! Bardzo szybko się wchłania. Polecam tym, które nie znoszą tłustego filmu na skórze po kremie. Olej kokosowy i oliwka były mi za tłuste. Po balsamie z Ziaji skóra szybko sucha i nienawilżona. Pharmaceris super nawilża i nie brudzi ubrań.
Po wizycie ok. Szyjka ok. To tyci rozwarcie nie wróciło. Juuuupi. Leki dalej mam brać :/
A i kupiłam drugi kocyk dla maluszka w biedrze, bo była cena wyprzedażowa 11 zł
I zrobiłam zakupy na allegro ciuszków z Anglii. Jak się okażą ok, to dam linka do sprzedawcy.
reklama
Podziel się: