reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Ja dziś muszę do Biedronki podjechać bo już nie mam co jeść, mogę zobaczyć. Do Rybnika mam bliziutko to może się spotkamy, a jak nie masz ochoty to paczką ci wyślę. Jak chcesz to wyślij mi wiadomość na profil. Jaki rozmiar, ile sztuk i co? Jakiś numer kontaktowy to ci zadzwonię czy coś jest i w jakiej cenie. Ja kupowałam M taki rozmiar jak noszę i jest ok.

Kochana napisałam Ci na PW ;)

reklama
Witam

Moje dziecko kopie też na wysokości pepka po prawej lub lewej stronie ;-) nigdy nad pępkiem więc pewnie dalej leży poprzecznie;-)

Ją znalazłam stare pi,zamy mam już jakieś 4 łącznie ta z biedroni ze spodniami:-)

U mnie sprawdził się przewijak montowany na łóżeczku. Materac miałam ustawiony na najwyższy poziom i bardzo to było wygodne, wyjęcie dziecka z łóżeczka i od razu siup na przewijak. Plecy nie były tak umęczone schylaniem się i przenoszeniem bobo.

Ja planuje kupić komodę z przewijakiem. Zobaczymy jak sie sprawdzi. Moja niunia kompie blisko spojenia lonowego rzadko gdzieś wyżej.

Moje hemoroidy też jeszcze nie krwawią, ale już są i się nieco powiększyły. Jak już zaczną boleć to procto glyvenol

Domka - ja to wolałam mieć przewijak nad łóżeczkiem, bo jakby dziecko spadło to przynajmniej na miękkie:tak:

Poszłam na spacerek i kręciłam sie tak 2,5h a teraz delikatnie pobolewa mnie dół brzucha jak chce zmienić pozycje. Dzis już do końca dnia będę leżeć plackiem.

Atu ja wole chyba bez wypełnienia,bo minky ma wypełnienie a ja chce cienki ale ciepły.

Pscółka chyba kupie nad łózeczko tylko jak to sie sprawdzi bo mam baldachim i jeszcze kołysane łózeczko(z blokadą).O jakos bedzie.

Judy uważaj nie przemeczaj sie. Ja jak pochodze to dla odmiany kosc łonowa boli

reklama
Domka - ja bym sobie darowała baldachim, wiem, że to ładnie wygląda, ale z tego będzie kurz leciał prosto na dziecko:-( Zawsze możesz stawiać przewijak na łóżeczku tylko na czas przewijania. Poza tym na początku dziecko jest tak małe że zajmuje tylko pół łóżeczka, a to wystarczy żeby go wyciągnąć pomimo przewijaka:tak:

Do góry