reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Jesli uderzenie nie było mocne to pewnie nic sie nie stało ale jesli mocne i młody nie daje o sobie znac to zadzwoń do lekarza moze da radę cię obejrzeć.

Pscółka: o matko. Dobrze, że wszystko ok :tak: Ja zawsze jadę na IP jak się coś dzieje. Strzeżonego... A na którą IP jeździsz? Do naszego szpitala? Jak tak to może wpadniesz kiedyś na kawę ;-)?

reklama
Mnie od kilku dni boli w okolicach pepka. Jakby mnie cos ciaglo od srodka,najbardziej mnie boli jak sie schylam. Zastanawiam sie czy to od rozciagania macicy,a moze maly gdzies mnie tam uciska,no chyba ze to moze byc przepuklina ciazowa...sama nie wiem,we srode mam wizyte to jakos wytrzymam. Musze sie mojej gin wypytac

Do góry