reklama
Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam, ale miałam problemy z internetem. Oliwia w piątek wyszła ze szpitala. Wyniki tomografii są dobre, nic nie wykryto. Niestety eeg się nie udało i trzeba powtórzyć. Jesteśmy umówieni do neurologa na wtorek, oczywiście prywatnie bo na nfz termin w klinice dopiero na październik. Na domiar złego Oliwia przechodzi właśnie ospę. Na razie bez gorączki i mam nadzieję, że tak zostanie, bo przy wzroście temperatury może dostać drgawek. Na szczęście ja już przechodziłam, więc jestem bezpieczna. Informacja potwierdzona przez lekarza rodzinnego i mojego gina.
Gnagna dzięki za opinie o niani video.:-) Kupiliśmy właśnie taką, jest świetna. Trafiliśmy akurat na promocję w euro rtv agd i udało nam się zaoszczędzić ok 100. Szkoda, że wcześniej nie wpadłam na to jaki to jest genialny wynalazek. Teraz śpimy spokojnie, bo mamy cały czas "oko" na Oliwkę. W dzień również bardzo przydatna jest ta niania
Ciężko Was nadrobić, ale obiecuje poprawę i postaram się być na bieżąco.:-)
Gnagna dzięki za opinie o niani video.:-) Kupiliśmy właśnie taką, jest świetna. Trafiliśmy akurat na promocję w euro rtv agd i udało nam się zaoszczędzić ok 100. Szkoda, że wcześniej nie wpadłam na to jaki to jest genialny wynalazek. Teraz śpimy spokojnie, bo mamy cały czas "oko" na Oliwkę. W dzień również bardzo przydatna jest ta niania
Ciężko Was nadrobić, ale obiecuje poprawę i postaram się być na bieżąco.:-)
kacha88
Fanka BB :)
Witam czytam was chyba juz z 2 miesiace ale jakos dopiero teraz postanowilam dolaczyc
Napisze cos o sobie mam 26 lat i to bedzie nasze pierwsze dzieciatko, juz wiem ze to chlopczyk imie tez juz wybrane Staś :-). Jestem z slaska a fokladniej z rudy śląskiej ale w nowym roku chyba bede mieszkac w bydgoszczy o czym teraz wole nie myslec bo nikogo tam nie znam :-(. To chyba na tyle aaa i w poniedzialek mialam wizyte Stasiu wazy 700g he grubasek
Mam nadzieje ze mnie przygarniecie :-)
Napisze cos o sobie mam 26 lat i to bedzie nasze pierwsze dzieciatko, juz wiem ze to chlopczyk imie tez juz wybrane Staś :-). Jestem z slaska a fokladniej z rudy śląskiej ale w nowym roku chyba bede mieszkac w bydgoszczy o czym teraz wole nie myslec bo nikogo tam nie znam :-(. To chyba na tyle aaa i w poniedzialek mialam wizyte Stasiu wazy 700g he grubasek
Mam nadzieje ze mnie przygarniecie :-)
Macierzyństwo to nie bajka – Demotywatory.pl
poczytajcie, ja sie poplakalam najpierw ze smiechu a potem juz ze wzruszenia )))
Uppppsss Anecznik wlasnie spojrzalam ze to samo wczesniej wkleilas
poczytajcie, ja sie poplakalam najpierw ze smiechu a potem juz ze wzruszenia )))
Uppppsss Anecznik wlasnie spojrzalam ze to samo wczesniej wkleilas
Cyntia85
Kacha - witaj Ja pochodze z Bydgoszczy i bardzo mi jej brakuje.... Wpisz, proszę, swoje dane pod listą przyszłych mam, bo pewnie umknie mi ten post. Gdy będę na komputerze, to Cię dopiszę.
Syla - super, że wyniki są dobre
Anecznik - świetny tekst
Ja się nie mogę doczekać zajęć w szkole rodzenia
Syla - super, że wyniki są dobre
Anecznik - świetny tekst
Ja się nie mogę doczekać zajęć w szkole rodzenia
wawka2013
Cześć,
trochę mnie nie było. Moja mama była u mnie i nie miałam czasu. Ale dziś was poczytałam. Zdopingowałyście mnie swoimi przygotowaniami. Dziś wyszperałam wszystkie przeczy po Michalinie i zaczęłam je prać. Kupiłam też miękką gondolę do wózka. Jutro prasowanie
Na długi weekend nie wyjeżdżam, bo mam wizytę u gienka w piątek. Pewnie będą pustki na forum. Oby nie
Domka: a te przeceny w Biedronce to często u was? U mnie nigdy żadnych przecen nie widziałam. Fajnie coś taniej kupić.
trochę mnie nie było. Moja mama była u mnie i nie miałam czasu. Ale dziś was poczytałam. Zdopingowałyście mnie swoimi przygotowaniami. Dziś wyszperałam wszystkie przeczy po Michalinie i zaczęłam je prać. Kupiłam też miękką gondolę do wózka. Jutro prasowanie
Na długi weekend nie wyjeżdżam, bo mam wizytę u gienka w piątek. Pewnie będą pustki na forum. Oby nie
Domka: a te przeceny w Biedronce to często u was? U mnie nigdy żadnych przecen nie widziałam. Fajnie coś taniej kupić.
Ja tez nie widziałam żeby w biedronce coś przeceniali. Byłam za to dziś w galerii handlowej i widziałam, ze w smyku przeceny do 50%. Byłam na dziale niemowlakowym i widziałam zestawy 3 body za 30 zł. Za sztukę wychodzi taniej niż z allegro i prawie jak z lumpka. Niestety nie kupiłam, bo byliśmy w kinie, a nie na zakupach i miałam tylko kilka minut. Weszlam jeszcze na chwilę do h&m i też są przeceny. Niestety nie na to co nas najbardziej interesuje, ale jak macie troszkę starsze dzieci, to było mnóstwo rzeczy za 10 zł.
reklama
kacha88
Cyntia juz sie dopisalam co do przecen to ja wlasnie wczoraj kupilam kilka rzeczy w cubusie i lindexie ( super sklep maja jakosciowo naprawde dobre rzeczy a z przeceny mozna kupic duzo taniej niz z kolekcji, problem tylko w tym ze w polsce tylko 5 sklepow maja)
Zapomnialam dodac ze mozna kupic u nich przez internet wiec pogladajcie bo ciuszki sa sliczne
Zapomnialam dodac ze mozna kupic u nich przez internet wiec pogladajcie bo ciuszki sa sliczne
Ostatnia edycja:
Podziel się: