Asiulka87Sosnowiec nie martw się - też na USG lekarz musiał długo szukać 2mm pęcherzyka - to był wtedy 6 tydz wg OM. Ale już tu pisałam że coś źle policzyłam i już się nie sugeruję datą OM
Mój lekarz sam mówił podczas szukania że jak nic nie będzie to jeszcze nic nie jest przesądzone
Po prostu owulacja była później. A jednak znalazł i pęcherzyk póki co rośnie prawidłowo. Idź za tydzień i wtedy będzie wiadomo myślę
Ważne jest znaleźć lekarza który nie sieje paniki w pacjentce bez powodu - lekarz wg mnie musi dawać nadzieję do samego końca...
U nas znowu plamienia
Jasnoróżowe, ehhh... W ogóle boli mnie prawa strona brzucha ale tak z boku na wysokości pępka - promieniuje na prawe udo tak jakby mięsień cały mnie bolał - co to może być?
Cyntia85 ja też uważam że ta schiza jest nie do ogarnięcia, nie da się pozytywnie myśleć... Szczególnie jak się dziecka bardzo chce... Ehh człowiek się ze sobą cacka jak może, wydaje fortunę na lekarzy, badania,leki, witaminki i nie jest kolorowo. A taka patologia to nie ma problemów żeby dziecko jedno za drugim rodzić... Niesprawiedliwe.
Niepotrzebnie jest ten cały internet - naczytałam się ostatnio przypadkiem o pustych pęcherzykach, zarodkach bez bijącego serduszka i są efekty
A do czwartku daleeko...
Właśnie wcinam papryczki Piri Piri ze śledziami
Lubię ostrą kuchnię ale teraz to już masakra:-)
Martwię się że ok jestem na l4 teraz, ale za 1,5 miesiąca zaczynam letni semestr w szkole a mam zajęcia po 12h na weekendy i dojeżdżam ponad godzinę w jedną stronę - nie wiem jak to będzie bo tam przecież l4 nie wezmę bo i tak stracę rok... A miało być dobrze...:-(