reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Mizzah - no to świetnie :-) Mój też jest duży ;-)

Dziewczyny, a jak to jest z masażem stóp? Przyznam się Wam, że masaż stóp (taki profesjonalny) to dla mnie takie nawet erotyczne przeżycie jest, hihi i się zastanawiam czy przy tym moim stawianiu się macicy można?

Ja dziś mam planową wizytę u swojego gina, a później lecę na warsztaty "Mamo to ja". Idzie dziś ktoś w Szczecinie?
Pogoda jest piękna, aż chce się żyć :-D

Babina - gratki udanej wizyty!

reklama
MIKOLAJ_0002_LIVE_0001.jpg
MIKOLAJ_0002_LIVE_0002.jpg
Mój Mikołajek :*

Załączniki

• MIKOLAJ_0002_LIVE_0001.jpg
    MIKOLAJ_0002_LIVE_0001.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 33
  • MIKOLAJ_0002_LIVE_0002.jpg
    MIKOLAJ_0002_LIVE_0002.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 30
Justine - to może uda się spotkać :happy2: Idziesz z kimś czy sama? Ja będę sama, ale zląduję tam na ostatnią chwilę, jeśli się nie spóźnię, bo wcześniej mam wizytę u gina.

Babina - cudeńko!

Cyntia ja wybieram się z mamą dla towarzystwa ;) mam nadzieję, że uda nam się spotkać :) my pewnie też pojawimy się na ostatnią chwilę bo dzisiaj muszę pomóc kuzynowi przewieźć go z malutkim synkiem ze szpitala na unii na bukowe, a jakoś wypis się przedłuża :/

marrika - lepiej się nie opalać mocno w ciąży, słyszałam, że plamy jakieś mogą zostać. Ja mam jasną karnację i strasznie znamion mi przybywa, pomimo tego że się nie opalam i smaruję kremami z filtrem 50, tak więc coś jest na rzeczy z tą pigmentacją w ciąży.

mizzah - jak miałam masaż relaksacyjny kręgosłupa to faktycznie było błogo, ale jak chodziłam do fizjoterapeuty, bo ze stresu miałam mega nerwobóle to masaż kręgosłupa był torturą, zawsze zostawiałam swój całun na tym ręczniku jednorazowym:-D tj. spływał mi tusz i makijaż z bólu. Z wymiarem spódnicy tak jak mówisz.

babina - gratuluję, jejku już tyle dzieciaczki ważą:szok:

cyntia - nie wiem na ile masaż stóp zbliżony jest do refleksologii, ale tą drugą odradza się zaczynać w ciąży, jeśli ktoś kontynuuje to ok

Ja dzisiaj na pierwszym fitnessie ciążowym byłam, lało się ze mnie:tak:. Wiem, że mogłabym ćwiczyć w domu, ale tak wyjść do ludzi też fajnie.

Justine - ja będę mieć ciemnozielone spodnie i beżową bluzkę (blond włosy upięte w warkocz).

Mizzah - chyba tak. Fajnie wygląda ta spódnica, choć ja się już boję kupować na allegro (ostatnio spodnie nie pasowały na mnie).

Pscolka tez bylam na fitnesie w zeszlym tygodniu i jestem bardzo zadowolona. Stwierdzilam, ze mam teraz duzo lepsza kondycje i wiecej sily niz przed pierwsza ciaza. Jednak te 1,5 godzinne spacery z wozkiem i dzwiganie malucha zrobily swoje.

Nie moglam sie powstrzymsc i wpadlam do tesco na dzial z ubrankami dzieciecymi. Uwielbiam. Kupilam mlodej dwa zestawy, ktotych oczywiscie nie potrzebuje.Maja swietne ubranka dla chlopcow. Duzo granatu i czerwieni. Styl marynarski. Gdybym wiedziala juz co mam pod serduchem...

reklama
Cyntia ja będę w białoczarnej tunikosukience i czarnych legginsach za kolanko, co do fryzurki to ciemne rozpuszczone wlosy :)

Mizzah fajna ta spódnica, wydaje mi się, że dobrze myślisz i obwód brzuszka maksymalnie może być 104 cm, chyba też się skuszę, tylko teraz pozostaje pytanie na jaki kolor ;)

Do góry