reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

annam śliczna beta :tak:

bombelek nie martw się na pewno wszytsko będzie dobrze. Być może ciuąża jest młodsza niż termin OM by na to wskazywał ;-)

reklama
Annam - to ja miałam podobny wynik w 35 dc (owu u mnie ciut później niż w standardzie). W 36 dc był pęcherzyk 3,5 mm. Pęcherzyk ponoć widać przy becie 1000-2000, więc w poniedziałek pewno jeszcze tyle nie było :-)

Babelek - witaj i rozgosc się :-)

Cyntia ja usg nie miałam nawet robionego
Obecnie jestem na etapie szukania gina nowego i jutro dzwonię

annam krwawienie niewiele niestety się zmniejszyło :-(

Lekarka powiedziała mężowi, że nie powinniśmy liczyć na szczęśliwe zakończenie :frown:
Ale ja do jutra nie mam zamiaru się poddać. Wczoraj na USG mimo krwawienia wszystko było ok. Być może Bóg da, że i jutro tak będzie.
Z Dominikiem też miałam na początku lekkie krwawienie i udało się synka donosić do 39tygodnia. Teraz liczę na podobny Cud :zawstydzona/y:

Dziewczyny kochane dziś już raczej nie napiszę bo zaraz dostanę kolejną serię kroplówek, ale jutro odezwę się na pewno.
Życzę Wam wszytskim spokojnej nocy :tak:
Miło, ze jesteście :-D:tak:

annam Twoja beta jest obiecująca więc myślę, że wszytsko będzie dobrze. Rośnijcie sobie spokojnie :tak:

Bombelek, a Ty się nie zamartwiaj bo to szkodzi maleństwu :tak: żadna z Was niech się nie zamartwia bedzie dobrze :-)

Ostatnia edycja:
Annam - wiem, wiem. Ale pewno jakbyś miała, to byłoby wtedy za wcześnie, by coś zobaczyć. Za 2 tygodnie pewno będzie widać serduszko, czego bardzo Ci życzę :-)

Ja jestem spięta. We wtorek wizyta. To tak niedługo, a zarazem tak długo. Boję się. Dziś mam mniejsze plamienia :-) Takie tyci-tyci (odpukać w niemalowane). Bardzo mi zależy.

Witam :) Moje pierwsze dziecko w ogóle nie planowane ale mimo tego, że ciężki mam okres w życiu ta wiadomość mnie uszczęśliwiła. Z suwaczka czytam 4t3d. @ nie bylo (a bywal jak w zegarku) zrobilam test i pozytyw jak kolejne dwa :). Niestety mieszkam w Szkocji i musialam isc do GP zeby zglosci pozytywne wyniki i teraz czekac do 12t na USG... co za chory kraj. Objawy? Bolą mnie plecy niesamowicie i prawa pachwina... niepokoja mnie troche bole podbrzusza czasem ukłucia jajników ale mam nadzieję, że wszystko bedzie w porządku...

reklama
Do góry