reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Annam - to ja miałam podobny wynik w 35 dc (owu u mnie ciut później niż w standardzie). W 36 dc był pęcherzyk 3,5 mm. Pęcherzyk ponoć widać przy becie 1000-2000, więc w poniedziałek pewno jeszcze tyle nie było :-)
Babelek - witaj i rozgosc się :-)
Babelek - witaj i rozgosc się :-)
annam krwawienie niewiele niestety się zmniejszyło :-(
Lekarka powiedziała mężowi, że nie powinniśmy liczyć na szczęśliwe zakończenie
Ale ja do jutra nie mam zamiaru się poddać. Wczoraj na USG mimo krwawienia wszystko było ok. Być może Bóg da, że i jutro tak będzie.
Z Dominikiem też miałam na początku lekkie krwawienie i udało się synka donosić do 39tygodnia. Teraz liczę na podobny Cud
Dziewczyny kochane dziś już raczej nie napiszę bo zaraz dostanę kolejną serię kroplówek, ale jutro odezwę się na pewno.
Życzę Wam wszytskim spokojnej nocy
Miło, ze jesteście
annam Twoja beta jest obiecująca więc myślę, że wszytsko będzie dobrze. Rośnijcie sobie spokojnie
Bombelek, a Ty się nie zamartwiaj bo to szkodzi maleństwu żadna z Was niech się nie zamartwia bedzie dobrze :-)
Lekarka powiedziała mężowi, że nie powinniśmy liczyć na szczęśliwe zakończenie
Ale ja do jutra nie mam zamiaru się poddać. Wczoraj na USG mimo krwawienia wszystko było ok. Być może Bóg da, że i jutro tak będzie.
Z Dominikiem też miałam na początku lekkie krwawienie i udało się synka donosić do 39tygodnia. Teraz liczę na podobny Cud
Dziewczyny kochane dziś już raczej nie napiszę bo zaraz dostanę kolejną serię kroplówek, ale jutro odezwę się na pewno.
Życzę Wam wszytskim spokojnej nocy
Miło, ze jesteście
annam Twoja beta jest obiecująca więc myślę, że wszytsko będzie dobrze. Rośnijcie sobie spokojnie
Bombelek, a Ty się nie zamartwiaj bo to szkodzi maleństwu żadna z Was niech się nie zamartwia bedzie dobrze :-)
Ostatnia edycja:
Cyntia85
Fanka BB :)
Annam - wiem, wiem. Ale pewno jakbyś miała, to byłoby wtedy za wcześnie, by coś zobaczyć. Za 2 tygodnie pewno będzie widać serduszko, czego bardzo Ci życzę :-)
Ja jestem spięta. We wtorek wizyta. To tak niedługo, a zarazem tak długo. Boję się. Dziś mam mniejsze plamienia :-) Takie tyci-tyci (odpukać w niemalowane). Bardzo mi zależy.
Ja jestem spięta. We wtorek wizyta. To tak niedługo, a zarazem tak długo. Boję się. Dziś mam mniejsze plamienia :-) Takie tyci-tyci (odpukać w niemalowane). Bardzo mi zależy.
Witam Moje pierwsze dziecko w ogóle nie planowane ale mimo tego, że ciężki mam okres w życiu ta wiadomość mnie uszczęśliwiła. Z suwaczka czytam 4t3d. @ nie bylo (a bywal jak w zegarku) zrobilam test i pozytyw jak kolejne dwa . Niestety mieszkam w Szkocji i musialam isc do GP zeby zglosci pozytywne wyniki i teraz czekac do 12t na USG... co za chory kraj. Objawy? Bolą mnie plecy niesamowicie i prawa pachwina... niepokoja mnie troche bole podbrzusza czasem ukłucia jajników ale mam nadzieję, że wszystko bedzie w porządku...
reklama
Podziel się: