reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Witam ;)
Jutro wizyta,stresuję sie okropnie..

Właśnie szukam na allegro zestawów z aventa butelek z podgrzewaczem,kiedyś były a jak potrzebuję nie mogę jak na złość znalesc ;/

reklama
gnagna - tak dzięki, bo ja mam taką cygańską z falban, ale z dużym brzuchem to będę w niej wyglądała karykaturalnie:-D

Monarti
- elegancka, nie przesłodzona:tak:

U nas wieczorem tylko chwilowa ulewa była i tyle:-(

Witam....

MONARTI sukieneczka fajna, skromna ale zarazem elegancka. Choc ja osobiście wybrałabym inny kolor jakiś fiolet ewentualnie czerwień, ale oczywiście kolor to rzecz gustu no i każdemu w innym lepiej.....

Ja też zaczynam rozglądać się za sukienką na komunię córci. Chcę coś takiego w czym mogłabym później na wesele pójść. U nas tak wogóle to są dwie komunie i właśnie u mnie ta druga jest.....Potrzebna jak dziura w moście....

u nas dzisiaj pochmurno. Zaraz do kościółka ruszam, bo rekolekcje.....
Szkoda że nie mogę za bardzo się forsować bo całe mieszkanie bym już wysprzątała, a tak muszę czekać aż J. przyjedzie z delegacji....

Pozdrawiam gorąco

Monarti bardzo ładna! :-)

Ja wczoraj zamówiłam strój kąpielowy na zalando. Serce mnie boli bo kupę kasy ale ja mam problem bo zawsze jak jest duży stanik to majtki do stroju 42 a ja noszę 38. A ten jest ciążowy i ma dużo miejsca na piersi a gatki małe. Zobaczymy jaki przyjdzie. JoJo Maman Bébé Bikini - czerwony - Zalando.pl
Wybieramy się już po świętach na tropikalna wyspę pod Berlin i skąd już musiałam pomyśleć o stroju. Poza tym wakacje niebawem i też trzeba się jakoś na plaży prezentować :-)

Madziuella ja kocham kolor czerwony ale jakoś na komunię pasuje coś jasnego poza tym i tak będę wzbudzać sporo zainteresowania wśród rodziny byłej męża żony;-) czerwone założe majteczki żeby mi uroków nie rzucili:-)a poza tym mam ciemną karnacje i bez to podkreśli:p

Marrika strój b. Ładny :-)

Monarti, bardzo ładna sukienka. No i ma ładna cenę. Nie mój kolor, ale zdaj relacje w zakupowym jak do ciebie dojdzie, bo może bym sobie taką do pracy kupiła?
Cyntia, ja miałam te garnki. Byłam zadowolona bardzo. Teraz mam komet do indulcji, i oddalam je teściowej. Też jej służą, w sumie mają z 9 lat.
Ostatnio uzupelnilam swój komplet garnkiem z ikea 365+ i jest boski. Kupuje sie je na sztuki, więc nikt ci nie dyktuje ile jakich rozmiarów masz mieć. Za sztukę wychodzi drożej niż w tym komplecie, ale tam płacisz za potencjalnie niepotrzebne gary, które zajmą ci miejsce w kuchni.
aha, patelni z tego kompletu nigdy mi sie nie przydały. Nie lubię, może nie umiem, marzyć na stali. Wolę teflon i ceramike.

reklama
Śliczna sukienka :-) u was było Cieplej niż u nas, teraz troszkę rano deszcz padał, ale teraz się rozpogadza :-) Dobrze, bo muszę z małą iść po rower i kask, mamy biegowy, ale ona jak się rozpędzi to ja jej nie złapie, a u nas przy samej ulicy się boję, dlatego chcemy taki z pedałami i doczepianymi kołami :-) a ten pierwszy to na wioskę, albo gdzieś, bo uwielbia na nim jeździć, a z górki jak zasuwa he he Moja mała nie lubi chodzić do przedszkola, strasznie przeżywa , i nie może się ze mną rozstać(tysiące buziaków, płacz w przedszkolu), mimo, że do przedszkola chodzi już 2 lata a wcześniej chodziła do żłobka:confused: Staram się jej nie ulegać, bo wiem, że ładnie się bawi w przedszkolu, dzieci ją lubią, bo ma bezgraniczną wyobraźnie:-) a jak wychodzi z przedszkola to mówi, że fajnie było, troszkę to męczące, jak codziennie jest płacz, przedłużanie i takie tam:-p Wiem , że mnie sprawdza, i próbuje sobie przyporządkować, a ja nie mogę sobie na to pozwolić:no:

Do góry