reklama
MonaG1985
Fanka BB :)
Sukienka ciążowa rozm. 38 M 8437 beżowy 24h (4121536194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak Wam się podoba ta sukienka?? zamierzam kupić na komunię pasierba:-)rozmiar M- mierzyłam brzuszek już mam 89 cm
pscółka i spółka
gnagna - tak dzięki, bo ja mam taką cygańską z falban, ale z dużym brzuchem to będę w niej wyglądała karykaturalnie
Monarti - elegancka, nie przesłodzona
U nas wieczorem tylko chwilowa ulewa była i tyle:-(
Monarti - elegancka, nie przesłodzona
U nas wieczorem tylko chwilowa ulewa była i tyle:-(
Madziuella81
Aktywna w BB
Witam....
MONARTI sukieneczka fajna, skromna ale zarazem elegancka. Choc ja osobiście wybrałabym inny kolor jakiś fiolet ewentualnie czerwień, ale oczywiście kolor to rzecz gustu no i każdemu w innym lepiej.....
Ja też zaczynam rozglądać się za sukienką na komunię córci. Chcę coś takiego w czym mogłabym później na wesele pójść. U nas tak wogóle to są dwie komunie i właśnie u mnie ta druga jest.....Potrzebna jak dziura w moście....
u nas dzisiaj pochmurno. Zaraz do kościółka ruszam, bo rekolekcje.....
Szkoda że nie mogę za bardzo się forsować bo całe mieszkanie bym już wysprzątała, a tak muszę czekać aż J. przyjedzie z delegacji....
Pozdrawiam gorąco
MONARTI sukieneczka fajna, skromna ale zarazem elegancka. Choc ja osobiście wybrałabym inny kolor jakiś fiolet ewentualnie czerwień, ale oczywiście kolor to rzecz gustu no i każdemu w innym lepiej.....
Ja też zaczynam rozglądać się za sukienką na komunię córci. Chcę coś takiego w czym mogłabym później na wesele pójść. U nas tak wogóle to są dwie komunie i właśnie u mnie ta druga jest.....Potrzebna jak dziura w moście....
u nas dzisiaj pochmurno. Zaraz do kościółka ruszam, bo rekolekcje.....
Szkoda że nie mogę za bardzo się forsować bo całe mieszkanie bym już wysprzątała, a tak muszę czekać aż J. przyjedzie z delegacji....
Pozdrawiam gorąco
Monarti bardzo ładna! :-)
Ja wczoraj zamówiłam strój kąpielowy na zalando. Serce mnie boli bo kupę kasy ale ja mam problem bo zawsze jak jest duży stanik to majtki do stroju 42 a ja noszę 38. A ten jest ciążowy i ma dużo miejsca na piersi a gatki małe. Zobaczymy jaki przyjdzie. JoJo Maman Bébé Bikini - czerwony - Zalando.pl
Wybieramy się już po świętach na tropikalna wyspę pod Berlin i skąd już musiałam pomyśleć o stroju. Poza tym wakacje niebawem i też trzeba się jakoś na plaży prezentować :-)
Ja wczoraj zamówiłam strój kąpielowy na zalando. Serce mnie boli bo kupę kasy ale ja mam problem bo zawsze jak jest duży stanik to majtki do stroju 42 a ja noszę 38. A ten jest ciążowy i ma dużo miejsca na piersi a gatki małe. Zobaczymy jaki przyjdzie. JoJo Maman Bébé Bikini - czerwony - Zalando.pl
Wybieramy się już po świętach na tropikalna wyspę pod Berlin i skąd już musiałam pomyśleć o stroju. Poza tym wakacje niebawem i też trzeba się jakoś na plaży prezentować :-)
MonaG1985
Madziuella ja kocham kolor czerwony ale jakoś na komunię pasuje coś jasnego poza tym i tak będę wzbudzać sporo zainteresowania wśród rodziny byłej męża żony;-) czerwone założe majteczki żeby mi uroków nie rzucili:-)a poza tym mam ciemną karnacje i bez to podkreśli
Marrika strój b. Ładny :-)
Marrika strój b. Ładny :-)
Monarti, bardzo ładna sukienka. No i ma ładna cenę. Nie mój kolor, ale zdaj relacje w zakupowym jak do ciebie dojdzie, bo może bym sobie taką do pracy kupiła?
Cyntia, ja miałam te garnki. Byłam zadowolona bardzo. Teraz mam komet do indulcji, i oddalam je teściowej. Też jej służą, w sumie mają z 9 lat.
Ostatnio uzupelnilam swój komplet garnkiem z ikea 365+ i jest boski. Kupuje sie je na sztuki, więc nikt ci nie dyktuje ile jakich rozmiarów masz mieć. Za sztukę wychodzi drożej niż w tym komplecie, ale tam płacisz za potencjalnie niepotrzebne gary, które zajmą ci miejsce w kuchni.
aha, patelni z tego kompletu nigdy mi sie nie przydały. Nie lubię, może nie umiem, marzyć na stali. Wolę teflon i ceramike.
Cyntia, ja miałam te garnki. Byłam zadowolona bardzo. Teraz mam komet do indulcji, i oddalam je teściowej. Też jej służą, w sumie mają z 9 lat.
Ostatnio uzupelnilam swój komplet garnkiem z ikea 365+ i jest boski. Kupuje sie je na sztuki, więc nikt ci nie dyktuje ile jakich rozmiarów masz mieć. Za sztukę wychodzi drożej niż w tym komplecie, ale tam płacisz za potencjalnie niepotrzebne gary, które zajmą ci miejsce w kuchni.
aha, patelni z tego kompletu nigdy mi sie nie przydały. Nie lubię, może nie umiem, marzyć na stali. Wolę teflon i ceramike.
Sukienka ciążowa rozm. 38 M 8437 beżowy 24h (4121536194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak Wam się podoba ta sukienka?? zamierzam kupić na komunię pasierba:-)rozmiar M- mierzyłam brzuszek już mam 89 cm
Piękna ta sukienka,podoba mi się i to bardzo
reklama
Śliczna sukienka :-) u was było Cieplej niż u nas, teraz troszkę rano deszcz padał, ale teraz się rozpogadza :-) Dobrze, bo muszę z małą iść po rower i kask, mamy biegowy, ale ona jak się rozpędzi to ja jej nie złapie, a u nas przy samej ulicy się boję, dlatego chcemy taki z pedałami i doczepianymi kołami :-) a ten pierwszy to na wioskę, albo gdzieś, bo uwielbia na nim jeździć, a z górki jak zasuwa he he Moja mała nie lubi chodzić do przedszkola, strasznie przeżywa , i nie może się ze mną rozstać(tysiące buziaków, płacz w przedszkolu), mimo, że do przedszkola chodzi już 2 lata a wcześniej chodziła do żłobka Staram się jej nie ulegać, bo wiem, że ładnie się bawi w przedszkolu, dzieci ją lubią, bo ma bezgraniczną wyobraźnie:-) a jak wychodzi z przedszkola to mówi, że fajnie było, troszkę to męczące, jak codziennie jest płacz, przedłużanie i takie tam Wiem , że mnie sprawdza, i próbuje sobie przyporządkować, a ja nie mogę sobie na to pozwolić
Podziel się: