reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Do dzis ciąże przechodziłam pięknie. Końcówka 9 tygodnia a dzis w pracy już 2 razy wymiotowałam. Czuje sie okropnie. A było tak pięknie. Niby teraz powoli powinny ustępować nie przyjemne objawy a ja dopiero teraz zaczynam odczuwać ta ciąże. Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

reklama
Jak ja wam zazdroszczę ruchów. Wiem, ze nawet jak pojawia sie za miesiąc, to to bedzie wcześnie, ale chciałabym już!
A u mnie kolejna ciazowa atrakcja: swedzenie biustu. Mam taka pracę, ze stoję i mówię do ludzi. Myślałam wczoraj ze umrę starając sie nie podrapac przez 1,5 godziny. To chyba niestety oznacza ze rosną...to ja sie ich grrzecznie pytam: rozmiar f nie starczy do karmienia, koniecznie chcecie być większe? Może znudzily im sie moje nowe wielkie staniki i chca mnie zmusić do wizyty w specjalistycznym sklepie, gdzie można kupić jeszcze większe....i taczki do przewozu lub nowy kręgosłup. Ehhhhh.

chciałam zgłosić ze mnie nie ma na liście mam październikowych którą rozpisałyście liz1988 termin porodu 23 październik , lat 26, przedstawiałam się też w wątku gdzie każda się przedstawiałą

może nie pisze zbyt dużo ale śledzę bacznie wszystkie wasze posty

liz1988 dziewczyny prosiły o wysyłanie danych na priv bo nie zawsze mogą je odnaleźć między naszymi wiadomościami, dlatego nie ma twoich danych na liście, wyślij do CYNTII albo SUNOVII

Rjoanka znam ten ból, ja biustonosze wymieniałam ok 2 tygodnie temu a niektóre już robią się przymałe. U mnie waga stoi a biust rośnie, pod koniec ciąży będę chodzić zgarbiona jak staruszka jak tak dalej pójdzie.

Judy38 współczuje dolegliwości, ja miałam na szczęście jedynie mdłości.

Madziuella - to wychodzi na to, że u mnie znowu chłopak, bojak normalnie nie piję mleka to znowu zaczęłam:-D
syla - pocieszające z tymi upadkami, bo zaczęłam sięzastanawiać czy on jakiś niekumaty, że ciągle ta głowa dostaje:-D
gnagna- ale Ty mnie chyba nie zrozumiałaś z tymiszczepieniami. Ja nie zaszczepiłam TYLKO na MMR, czyli tą która posądza się oaktywowanie autyzmu. Pozostałymi szczepię wg kalendarza. Moja siostra Adasiajuż nie szczepiła po MMR chyba na nic, z młodsza córką też bardzo wybiórczo,ale ja jej się wcale nie dziwię.
judy - a może to coś nie związanego z ciążą, może jakaśjelitówka?
rjoanka- kochana jak swędzą to zacznij czymś smarować bo tomoże oznaczać rozstępy po porodzie, niestety u mnie się tym objawiało i o ile wciąży zupełnie nie było ich widać, to po rozwiązaniu wyszły od razu:-(

Ja czuje się zupełnie inaczej niż w ciąży z córką ale mama moja zawsze mówi że ze mną i z siostrą miała 2 zupełnie inne ciążę a ma dwie córki :-)
Imię mam wymyślone od zawsze dla synka. Jak byłam w ciąży z córką to też miałam tylko imię dla chłopaka i jak się okazało ze dziewuszka to był nie lada problem :-)

Syla55 cieszę się że mój pomysł na obiadek okazał się przydatny.....niestety na dzisiaj brak pomysłów.....

Byc może uda mi się dzisiaj wcisnąc na USG, ale byłabym szczęśliwa.....

reklama
Do góry