reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Monarti no wiem, ale jakoś wciąż nie dociera do mnie, że znów jestem w ciąży ;-) brzuch niby mi urósł, ale poczekam do USG 2 kwietnia, czy dzidziuś wciąż jest z nami.

dobra już nie piszę o fb to była tylko luźna propozycja ;p

mi łatwiej tam, bo w większości piszę z komórki, a bb mi ciągle zacina :)

a czy się polubimy - kto to wie :-D

A teraz ogłoszenie parafialne.
Mamy braki na liście mam.

Proszę kobietki, których nie ma na liście o podanie terminu porodu oraz swojego wieku (lub ewentualną korektę).

Na liście są:

sunovia
Cyntia85
karolina1709
Dorota.D
martina969
rjoanka
Czarna_85
Jujka
marrika29
sofijas
Mizzah
karina26
agniecha83
perla2212
katinka84
Monarti
aga_sen
MariM
Mikemi
Domka12
motylek05
bombelek8
gosiak_85
ewelinaanna1992
Madziuella81
Emilia S
Madziorrek
agatka13
kkkarolina
pscółka i spółka
irving
Zoś
judy38

Link do listy: https://www.babyboom.pl/forum/pazdz...ta-pazdziernikowych-mam-bez-komentarzy-69797/ Jeśli macie informację, że ktoś nas opuścił, to dajcie znać.

PISZCIE najlepiej na PRIV do mnie.

Mówię do P. chwilę temu, że kupiłam dzisiaj na allegro poduszkę ciążową. 2 x pytał "Jaką?". A w końcu spytał ze szczerze zdziwioną miną: "Taką, co udaje brzuch ciążowy?". Głupol :-D:-D

reklama
Cyntia ja swojemu też mówiłam że kupuje taka poduszkę :-) a on jaką? Ja mówię że Kojec ;-) miał lekko zdziwiona minę ;-)

Do góry