reklama
agamemnon
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Z góry przepraszam, nadrobiłam ale nie znam Waszych nicków jeszcze dokładnie więc mogę kogoś pominąć albo się pomylić.
Witam nowe dziewczyny :-)
Któraś z Was pytała, po ile jest beta, u mnie 35 zł i wyniki po dwóch dniach chociaż na wyniku bety miałam datę, ze zrobiona tego samego dnia No a ja musiałam czekać cały weekend zeby się dowiedzieć (robiłam w pt).
Wiecie co, mam pytanie. Brała któraś z Was duphaston i źle się po nim czuła?
Ja chyba po nim bardzo źle się czuję. Mam te mdłości cholerne, non stop boli mnie żołądek i głowa. Jestem nie do życia całkowicie. Mam go przepisanego tak na zaś, bo w listopadzie wcześnie poroniłam i po prostu taka na wszelki wypadek dr kazała brać, bo przecież nie zaszkodzi. No ale wydaje mi się, że to własnie po nim tak się czuję :-(
annam tak, piję kawe bo bez niej czasem zasypiam na stojąco.
Z góry przepraszam, nadrobiłam ale nie znam Waszych nicków jeszcze dokładnie więc mogę kogoś pominąć albo się pomylić.
Witam nowe dziewczyny :-)
Któraś z Was pytała, po ile jest beta, u mnie 35 zł i wyniki po dwóch dniach chociaż na wyniku bety miałam datę, ze zrobiona tego samego dnia No a ja musiałam czekać cały weekend zeby się dowiedzieć (robiłam w pt).
Wiecie co, mam pytanie. Brała któraś z Was duphaston i źle się po nim czuła?
Ja chyba po nim bardzo źle się czuję. Mam te mdłości cholerne, non stop boli mnie żołądek i głowa. Jestem nie do życia całkowicie. Mam go przepisanego tak na zaś, bo w listopadzie wcześnie poroniłam i po prostu taka na wszelki wypadek dr kazała brać, bo przecież nie zaszkodzi. No ale wydaje mi się, że to własnie po nim tak się czuję :-(
annam tak, piję kawe bo bez niej czasem zasypiam na stojąco.
MonaG1985
Agamemnon , ja z pierwszej ciąży brałam "dupka" i czułam się fatalnie do momentu kiedy odstawilao wymiotowalam codziennie także nie martw się to się zdarza dużą dawka hormonów robi swoje, :-)pytaław mojej gin czy mam teraz brać bo dwie ciążę musiałam ale póki nic się nie dzieje jak nie ma planien to mam nie brać jednak wolałabym właśnie tak jak ty brać aby być pewną
Mnie dzisiaj boli cały dzień brzuch i się trochę martwię
Ja pije jedna dziennie przed praca
Mnie dzisiaj boli cały dzień brzuch i się trochę martwię
Ja pije jedna dziennie przed praca
Ostatnia edycja:
Wracam właśnie od lekarza
I jestem trochę w szoku Bo są dwa pęcherzyki z zarodkami. Wg. OM jestem w 5tyg i 2dniu, a wg. USG 6tyg i 2dniu. Termin mam na 28września
Gin nawet u jednego zarodka widział bijące serduszko (w dwóch poprzednich ciążach serduszka były widoczne dopiero po 7tc, więc jestem pozytywnie zaskoczona) w drugim niestety na dzień dzisiejszy akcji serca brak.
W ciąży z córką też było podobnie. Dwa pęcherzyki, ale tylko jeden zaczął się rozwijać. Za tydzień wizyta sprawdzająca co z drugim zarodkiem :-(
Boję się reakcji męża na wieść o możliwości ciąży bliźniaczej :--(
Skanu z USG nie dostałam i właściwie nie wiem dlaczego.
Lekarz zalecił zwiększyć dawkę Euthyroxu na 75 i brać acard, kwas foliowy oraz przepisał duphaston.
Dwa razy dziennie po 1 tabletce.
I to tyle.
I jestem trochę w szoku Bo są dwa pęcherzyki z zarodkami. Wg. OM jestem w 5tyg i 2dniu, a wg. USG 6tyg i 2dniu. Termin mam na 28września
Gin nawet u jednego zarodka widział bijące serduszko (w dwóch poprzednich ciążach serduszka były widoczne dopiero po 7tc, więc jestem pozytywnie zaskoczona) w drugim niestety na dzień dzisiejszy akcji serca brak.
W ciąży z córką też było podobnie. Dwa pęcherzyki, ale tylko jeden zaczął się rozwijać. Za tydzień wizyta sprawdzająca co z drugim zarodkiem :-(
Boję się reakcji męża na wieść o możliwości ciąży bliźniaczej :--(
Skanu z USG nie dostałam i właściwie nie wiem dlaczego.
Lekarz zalecił zwiększyć dawkę Euthyroxu na 75 i brać acard, kwas foliowy oraz przepisał duphaston.
Dwa razy dziennie po 1 tabletce.
I to tyle.
sunovia
a_nka, relację z wizyt piszemy w odpowiednim wątku, więc mam prośbę - skopiuj tam to, co tu napisałaś.
Ja też po wizycie, zaraz skrobnę co i jak.
Kawę piję, ale teraz tylko jedną dziennie i to słabszą. Przed ciążą piłam 2 - 3.
Mdłości bardzo możliwe, że po duphastonie. Moja poprzednia ciąża kolokwialnie mówiąc przerzygana, a brałam luteinę i euthyrox i gin mówił, że prawdopodobnie po którymś z tych hormonów tak wymiotuję.
Ja też po wizycie, zaraz skrobnę co i jak.
Kawę piję, ale teraz tylko jedną dziennie i to słabszą. Przed ciążą piłam 2 - 3.
Mdłości bardzo możliwe, że po duphastonie. Moja poprzednia ciąża kolokwialnie mówiąc przerzygana, a brałam luteinę i euthyrox i gin mówił, że prawdopodobnie po którymś z tych hormonów tak wymiotuję.
reklama
Sunovia myślałam, że w dziale wizyt tylko zdjecia z USG pokazujemy. Ale już się poprawiłam i wkleiłam post do odpowiedniego działu
Monarti wcale nie jest tak super :-( z trzecim dzieckiem będzie nam ciężko, a co tu mówić o czwórce
Narazie nie mówię nawet swojemu mężowi o takiej ewentualności bo awantura nie jest mi do niczego potrzebna
Chciałabym by było już za tydzień
Strasznie się boję
Monarti wcale nie jest tak super :-( z trzecim dzieckiem będzie nam ciężko, a co tu mówić o czwórce
Narazie nie mówię nawet swojemu mężowi o takiej ewentualności bo awantura nie jest mi do niczego potrzebna
Chciałabym by było już za tydzień
Strasznie się boję
Podziel się: