sunovia
Fanka BB :)
Emilia, takie domowe soki też daję małej, ale ona niezbyt chętnie je pije - woli wodę, chyba z przyzwyczajenia po prostu. I jasne, jak dziecko idzie na urodziny do innego i jest tam tort, to to wręcz tortura zabronić dziecku skoro wszystkie inne jedzą. Moja mała na razie jeszcze nie jest zainteresowana słodyczami, więc to wykorzystuję, choć już zaliczyła dwa kinderbale. Ale zdaję sobie sprawę z tego, że pewnie niedługo to się zmieni, a już na pewno, kiedy pójdzie do przedszkola. Natomiast nie wyobrażam sobie codziennie faszerować dziecka Danio i Kubusiami czy jeszcze większymi świństwami.
rjoanka, ja nie używałam takiego pasa, ale nie wydaje mi się on zbyt funkcjonalny ...
MariM, jeszcze nie możesz rozliczyć się z mężem. Musi minąć pełny rok kalnedarzowy, kiedy jesteście małżeństwem.
My dziś byliśmy na zakupach. Kupiłam sobie bardzo fajne jeansy ciążowe w h&m i oczywiście kilka ciuszków dla małej.
rjoanka, ja nie używałam takiego pasa, ale nie wydaje mi się on zbyt funkcjonalny ...
MariM, jeszcze nie możesz rozliczyć się z mężem. Musi minąć pełny rok kalnedarzowy, kiedy jesteście małżeństwem.
My dziś byliśmy na zakupach. Kupiłam sobie bardzo fajne jeansy ciążowe w h&m i oczywiście kilka ciuszków dla małej.