ewelinaanna1992
Fanka BB :)
Linka a próbowałaś Ziajkę na ciemieniuchę?? Nam pomogło.. Bo u nas oliwka też nie dawała rady, skubałąm też paznokciami ale powracała ciemieniucha a po tej Ziajce przeszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej askar- u nas też ciężkie noce, a ponieważ mąż ma teraz dużo zleceń, w tym i nocne, to praktycznie mam dyżur 24h i w nocy nie mam już siły, żeby walczyć z małym o ładne spanie. I tak się kumuluje to niewyspanie i zmęczenie.
Wyrwanie się jest super a jeszcze dziadkowie jacy szczęśliwi jak dostaną dziecko pod opiekę (pod warunkiem, że nie ma trybu syreny alarmowej .
U nas też problemy bo mała nie chce ssać smoka a ssała go już. I w związku z tym mamy problem z usypianiem. I tak samo jest z usypianiem na piersi jak wolno leci mleko, tzn jak próbuje ją oszukać i daje opróżnioną już pierś. Rzuca się na piersi jak szalona, a dziś dwa razy histeria i nie wiem co było powodem.
Askar my dostaniemy na rocznice bilety na polską noc kabaretową w łodzi. Strasznie się cieszę bo uwielbiam kabarety. A Wy na jakich byliście?
Askar nie dawalam butli, po prostu nie jadla ;-) Podobno mrozone mleko ma zmieniony smak, moze jej nie smakowalo. Moze Hania odreagowuje przenosiny do swojego pokoju i dlatego sie budzi?