reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

A moja wlasnie, po raz pierwszy zaczęła sie zajmować sama sobą, siedzi sobie na bujaczku, patrzy co robię i nie płacze. I tak potrafi nawet pół godziny. Rewelacja :)

Betti, ja mam chustę i uważam, ze rewelacja. Teraz mała mniej siedzi w chuście, bo woli bujaczek. Ale jak chce wyjsć na dłużej i mieć pewność, ze nie będzie płakać, to do chusty. Tez jak mamy gości i mała jest zmęczona i niespokojna, a nie chce spać, wsadzam do chusty i ona sie całkiem uspokoja i zasypia, a ja sie nie martwię.

Dołączam do grona, które nie było zachwycone greyem. Ja jakoś nie moge przejść tego, ze ta dziewczyna jest taka naiwna. I w ogóle dla mnie naciągane.

My dziś byłyśmy na spacerze, była super pogoda u mnie, nawet zrobiłam przerwę na kawę, a księżniczka spała sobie spokojnie w wózku.

Dziewczyny moze u was jakis skok? Położna mi mówiła, ze po 3 miesiącu jest skok, który bardzo łatwo sie zauważa, bo towarzyszy mu tez kryzys laktacyjny. Moze to to.

reklama
Domka Sparks <3
Renisus ja mówię to samo, ze chyba Mela będzie jedynaczka.
Betti ja również mam obsesję na punkcie kup. :-) i ze spaniem w dzień to samo. Długo i często cycujecie w dzień?
Garmelka pokaaz pierścionek :-)

Cyntia, wybacz, ale ten twój mąż chyba nie miałby już wolnej od guzów powierzchni na głowie, tak bym go tlukla patelnia. Może naprawdę powinnaś sobie zrobić jakiś wypad, choćby do kosmetyczki i zostawić go z Adriankiem?

Mi mąż zaginął. Pojechał po pracy odebrać samochód od mechanika i nie ma go i nie ma...

Taram:)
ImageUploadedByForum BabyBoom1420739363.063041.jpg

Kurde mieli przyjechać teściowie...
Czekam a oni specjalnie pewnie pozniej przyjadą żeby na kapiel zostac... Ehh...

ImageUploadedByForum BabyBoom1420739435.402933.jpg
Zostało tyle torta i...
ImageUploadedByForum BabyBoom1420739471.704295.jpg:)
Kto jak kto ale Ty AGNIECHA mogłabys wpasc... :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1420739363.063041.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420739363.063041.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 54
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1420739435.402933.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420739435.402933.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 54
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1420739471.704295.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420739471.704295.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 50
My już po szczepieniu, Hania była bardzo dzielna :)

Cyntia, nie miałam jeszcze usg. Mam najpierw zrobić te badania krwi. Jutro ide na badania i do dermatologa. Zobaczymy co on powie.
A męża to rzeczywiście musisz zostawić kiedyś na cały dzień z małym, niech zobaczy ile to pracy. My też przecież jesteśmy na urlopie!!!!!! macierzyńskim. Mój m zobaczył ile to roboty przy dziecku jak przy Matim wrociłam do pracy jak mały miał 6 miesięcy, wtedy to pół na pół zajmowaliśmy się nim

Ostatnia edycja:
Garmelka z checia wpadlabym na tego torta;)

Sunovia mnie to trafia jak moj L gdzies idzie tylko z jedna sprawa a potem go nie ma i nie ma.

Garmelka - wszystkiego, czego sobie zamarzysz! Mmmm, pyszny torcik, co?

Sunovia - raz go zostawiłam na 5 godzin :) Mam problemy z nawalami. Przed sylwkiem miałam bóle i zastoje, więc nie mogę odciągać (bardzo mi to pobudza laktację). Chętnie bym wybyla do kosmetyczki, ah!

Renisus - lunij w skrzynkę, proszę. Chciałabym byś coś sprawdziła.

Ale udało mi się namówić Adusia na wodę! Dziś pierwszy raz dostał do picia i pluł, ale wkropilam troszkę swojego mleczka i zaciągnął :)

reklama
Xjennyx a jaka masz chuste i sama nauczylas sie wiazac?

Agaa: tak roznie z karmieniem wychodzi na zadanie srednio co 2-3h ale sporo to schodzi bo ona lubi wisiec przy cycu. Jest problem bo nie potrafi zasnac bez cyca jedynie na spcerze zasypia w wozku. Nawet jest juz bardzo spiaca to nie zasnie tylko do cyca musi isc, najgorsze ze smoka nie chce. Jak jej daje to wypluwa, krzywi sie a smok by bardzo ulatwil zycie.

My teraz cycujemy po kapieli, pewnie nam troche zejdzie.

Moje dziecie uwielbia kapac sie na brzuszku. Jak ja wkladam do wanienki to ciezko jej na plecach wylezec i robi takiego wegorza zebym juz ja na brzuch obrocila i jak juz jest na brzuszku to sie cieszy i wierzga nozkami jakby chciala plywac, tylko wanienka ja ogranicza :)

Do góry