reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Domka bedziemy z Hania trzymac.

Agaa a twoja smoczka wcina? Nie mam pomyslu jak ja tego oduczyc a nauczyc zasypiac sama w dzien chociaz.
Moja mama mowila ze ja tez tak ciagle przy cycku bylam i uwaga 3lata doilam cyca chociaz na noc. ;D

Ogłoszenie parafialne

Część laseczek została dodana do wątku ukrytego. Czekamy na dodanie kolejnej grupy babeczek.

dodane są:
Kotulcia,
Cyntia85
Sunovia
Syla55
Monarti
Dorota.D
Karina26
Madzia93
Domka12
Katinka84
Marrika29
Czarna_85
Rjoanka
Martina969
Mizzah
Pscółka i spółka
Agniecha83
Melodja
Gnagna
Garmelka

czekamy na dodanie
(laski, patrzcie czy macie dostęp już https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernik-2014-watek-zamkniety-f565/):
Ania1978k
Asz
Babina
Gosiak_85
Goska03
Judy38
JustinePB
Kacha88
Madziula78
Magda6m
Mroczko218
Peluches
Renisus
Ruda1991
Wawka2013
xjennyx
Krotusia
Slonko12
Jujka
Sandy40
Atu
Agaa1987
Martyna_Ch

Jeśli kogoś pominęłam proszę o informację. Wysłałam listę do adminki sporządzoną na podstawie po pierwsze listy mamuś, które zgłosiły narodziny maluszka, a po drugie ostatniej aktywności (wysyłałam wiadomości do dziewczyn, które wcześniej regularnie się udzielały, ale ostatnio coś zamilkły - i te które odpisały i zadeklarowały aktywność też doszły do listy). A jeśli chodzi o nowe mamusie, których nie ma tu na liście, a się regularnie udzielają, to poproszę o wiadomość prywatną, ok?

Garmelka Wszystkiego Najlepszego a pierścionek cudo ;-)
Dziewczyny czy u któregoś z Waszych Maluchów jest podejrzenie skazy bo mój Jaś prawdopodobnie ma. U niego to sie objawia suchą skórą na buzi. Miał jeszcze brzusznej i kark szorstki ale po maści robione mu zeszło. No i nie wspomnę o mega ciemieniuszce.

Betti, chustę mam Moby Wrap - wzięłam pierwsza lepsza w internecie, ale jest bardzo dobra, tzn. i tak nie mam porównania... Była dołączona instrukcja i tak zawiązałam, ale jak mialm chustę to spytałam położna czy to jest dobrze i powiedziała, ze tak. Ważne, zeby dziecko w środku nie odchylało sie na boki.

Garmelka - super urodziny, piersionek bardzo mi sie podoba, a do Martini mam sentyment ;)

Cyntia - to dasz znać gdzie tego wątku ukrytego szukać? Czy to ten zostanie ukryty?

Moj mi dał pod choinkę voucher do SPA i napisał na kartce, ze on obejmuje opiekę nad dzieckiem jak ja będę w spa :) chce to zrobic jak najszybciej, wlasnie po to, zeby go trochę z dzieckiem zostawić i zeby zrozumiał, ze to nie tylko zabawa. A spa dla mnie to bonus :)
Chociaż trzeba przyznać, ze tak to mi pomaga - pierze, zakupy robi i sie ogólnie stara.

reklama
Do góry