reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

reklama
Domka bedziemy z Hania trzymac.

Agaa a twoja smoczka wcina? Nie mam pomyslu jak ja tego oduczyc a nauczyc zasypiac sama w dzien chociaz.
Moja mama mowila ze ja tez tak ciagle przy cycku bylam i uwaga 3lata doilam cyca chociaz na noc. ;D

Ogłoszenie parafialne

Część laseczek została dodana do wątku ukrytego. Czekamy na dodanie kolejnej grupy babeczek.

dodane są:
Kotulcia,
Cyntia85
Sunovia
Syla55
Monarti
Dorota.D
Karina26
Madzia93
Domka12
Katinka84
Marrika29
Czarna_85
Rjoanka
Martina969
Mizzah
Pscółka i spółka
Agniecha83
Melodja
Gnagna
Garmelka

czekamy na dodanie
(laski, patrzcie czy macie dostęp już https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernik-2014-watek-zamkniety-f565/):
Ania1978k
Asz
Babina
Gosiak_85
Goska03
Judy38
JustinePB
Kacha88
Madziula78
Magda6m
Mroczko218
Peluches
Renisus
Ruda1991
Wawka2013
xjennyx
Krotusia
Slonko12
Jujka
Sandy40
Atu
Agaa1987
Martyna_Ch

Jeśli kogoś pominęłam proszę o informację. Wysłałam listę do adminki sporządzoną na podstawie po pierwsze listy mamuś, które zgłosiły narodziny maluszka, a po drugie ostatniej aktywności (wysyłałam wiadomości do dziewczyn, które wcześniej regularnie się udzielały, ale ostatnio coś zamilkły - i te które odpisały i zadeklarowały aktywność też doszły do listy). A jeśli chodzi o nowe mamusie, których nie ma tu na liście, a się regularnie udzielają, to poproszę o wiadomość prywatną, ok?

Garmelka Wszystkiego Najlepszego a pierścionek cudo ;-)
Dziewczyny czy u któregoś z Waszych Maluchów jest podejrzenie skazy bo mój Jaś prawdopodobnie ma. U niego to sie objawia suchą skórą na buzi. Miał jeszcze brzusznej i kark szorstki ale po maści robione mu zeszło. No i nie wspomnę o mega ciemieniuszce.

Betti, chustę mam Moby Wrap - wzięłam pierwsza lepsza w internecie, ale jest bardzo dobra, tzn. i tak nie mam porównania... Była dołączona instrukcja i tak zawiązałam, ale jak mialm chustę to spytałam położna czy to jest dobrze i powiedziała, ze tak. Ważne, zeby dziecko w środku nie odchylało sie na boki.

Garmelka - super urodziny, piersionek bardzo mi sie podoba, a do Martini mam sentyment ;)

Cyntia - to dasz znać gdzie tego wątku ukrytego szukać? Czy to ten zostanie ukryty?

Moj mi dał pod choinkę voucher do SPA i napisał na kartce, ze on obejmuje opiekę nad dzieckiem jak ja będę w spa :) chce to zrobic jak najszybciej, wlasnie po to, zeby go trochę z dzieckiem zostawić i zeby zrozumiał, ze to nie tylko zabawa. A spa dla mnie to bonus :)
Chociaż trzeba przyznać, ze tak to mi pomaga - pierze, zakupy robi i sie ogólnie stara.

reklama
Do góry