reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Czarna, ja kladlam na mate od 2 tygodnia zycia. Mam taka ala kokon i gra tam muzyczka. Mysle ze dzieki temu przywyczaila sie niej. Jak juz zaczynala kumac to przenioslam ja na duza mate. No i tutaj istne szalenstwo odchodzi, smieje sie, krzyczy i szarpie zabawkami. Potrafi ponad godzine tak sie bawic, dzisiaj zaczyna przekrecac sie na boczek, ale tylko prawy. No i przesuwa sie na prawa
strone. Niestety przez ulewanie nie moge jej samej zostawic na dluzej bo juz kilka razy mi sie krztusila. A co jak nie daj boze nie uslysze. Dlatego jak cos robie, to i tak co chwile u niej sprawdzam.

Cyntia moj jak mial taciezynski to gral na playstation:( No ale on gotuje, ja prawie wcale nie wchodze do kuchni. Az boje sie co tam zastane jak w koncu wejde.
29 przylatuje jego siostra wiec wtedy zrobie sobie generalne pozadki, wlacznie z mycie okien. On sprzata, ale tak po chlopsku i wszystkiego nie widzi.

Alez u nas pienkna pogoda, bymysmy prawie 1,5g na spacerku. Wyjatkowo mala spala.

Dziewczyny wczoraj zauwaylam ze zwisa mi kawalek skory miedzy klemensia a odbytem:/ taki gil na centymetr. Myslicie ze to pozostalosci po hemoroidze z ciazy?

reklama
Judy - tak smaruje mascia pod noskiem.

Agaa - tak mam i używam :) a do jakiego kina sie wybierasz? Ja mam sterylizator Aventu ale bez funkcji podgrzewania.

Marrika - a cooo zainteresowana :D???

Babina - no piękny jezorek. Twój widzę tak kulturalne bo moja to się nie piesci i cały wywala jak ziejacy pies.

Domka - a jak to mozna dostac :p,??

Mizach zarejesttrowałam sie w klubie hipp i kliknełam ze chce próbki.I przed porodem wysłali mi paczke mokrych husteczek a dzis to.Jutro pojade wykorzystam te kupony,bo 20% to sporo;-)

Rjoanka: ale pytanie zadałas. Kurczę nie pamiętam dokładnie ale na pewno jak w spacorowce będzie siedzieć i będzie na stałych posiłkach. No i u nas spacery bez obaw o awanturę zaczęły się, gdy młoda zaczęła chrupki kukurydziane jeść. To się okazał niezawodny uspokajacz. Wtedy właśnie przestałam się stresować dłuższym spacerami.

Garmelka: 100 lat. Dużo zdrowia i radości z maleństwa.

Ostatnia edycja:
Nie nadążam dziś za wami.

Czy u was też zmiotlo gdzieś z powierzchni ziemi wszystkie mamy z wózkami? Dziś nie spotkałam na spacerze ani jednego wózka.

Ja długo chodziłam na spacery w czasie drzemki, ale to tylko dlatego, ze Marcela nie chciała w dzien spać w domu. Ale nigdy nie miałam problemu z jej zachowaniem w wózku kiedy nie spała, zawsze grzecznie siedziała.

Dziewczyny dzisiaj odkryłam sposób jak pranie spokojnie powiesić! Jak mała śpi to włączam nianię i zabieram odbiornik ze sobą do suszarni :-D czemu wcześniej na to nie wpadłam???

Czarna właśnie w 2 i 3 części już tyle sexu ni ma ;-) robi się romansidło jak nic :-D

Można maluchom maść majerankowa smarować pod noskiem? Bo kupiłam i jest napisane ze po 1roku można. I ona na zatkany nos czy na cieknace gile?

Mizzah no zainteresowana! Sexi papi :-D ale nie chce Garmelce prezentu urodzinowego odbijać :-D

reklama
Do góry