reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Betti/Agaa - Adi woli prawego cycka. Wydaje mi się, że chodzi o to, że mu wygodniej trzymać główkę z tej strony. Gdy wybrzydza, to leżę tak jakbym miała dawać prawego, ale podpieram się na prawym łokciu i daję lewego.

Agaa - a jak z uchem?

Ja mam schizę na wszelkie krostki teraz :/

reklama
Cyntia ja tez z tym cycem kombinowalam jak ty ale nie zawsze dalo ja sie oszukac. Na szczescie jest juz ok, moze faktycznie to bylo przy skoku bo na pewno nic ja nie bolalo poprostu nie chciala go jesc.

Przedstawie wam zdjecia mojej ksiezniczki

Załączniki

• 1420655006907.jpg
    1420655006907.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 55
  • 1420655036924.jpg
    1420655036924.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 56
HELP!!!
Izunia 16.01 skończy 3 miesiące. Dzis je Max 60ml!!! I to na sile!!! Wypluwa smoka i nie chce. Zaraz osiwieje... Cały dzien tak. To normalne??

Madzia, moj tez nie zawsze dzwiga ta glowe czasami mu opada do tylu przy tej probie i na rehabilitacji dostalismy cwiczenie na to bo to od slabych miesni brzucha i nie wolno samemu dziecka tak ciagnac za te raczki...

Babina ja w dzien cwiczyłam,secret.Miałam takie zakwasy ze ledwo ledwo ale dałam rade.Mysle ze wkoncu sie rozruszam;-)

Wogule mam ochote cos poczytac,hmm jak bedzie pogoda to moze do biblioteki sie przejde,2km mam .

reklama
Cyntia u nas było kuku z krtania, diagnoza wiotkosc.. gdy się już z tym pogodzilam i przyzwyczaiłam. Uwaga... przeszlo..:-) teraz o ta nietolerancje się martwie.. dziś zjadła 120 ml zobaczymy co będzie..
betti słodziak :-)
garmelka u nas to samo broda + policzki diagnoza od razu nietolerancja laktozy daje jej emfamil premium on jest na laktozie.. to nasze trzecie mleko bebilon pepti w szpitalu bo takie mieli, bebiko comfort przy każdym brak kupy po 7dni.. przy emfamilu codziennie wzorowa kupa..

Do góry