reklama
Domka moja też próbuje pyskowac ale ja ją bardzo szybko na ziemię sprowadzam. Generalnie teraz królują fochy :-/ a jak tam Aga w szkole sobie radzi? Laura już czyta, w końcu zajarzyła o co chodzi w czytaniu sylabami i zaczyna coraz bardziej płynnie czytać. Załatwiłam jej super książkę do nauki czytania i siedzę z nią codziennie po trochę. I są fajne efekty. Jak na 6latkę to super jej idzie
Haha co chwile skoki rozwojowe i bunty poszczegolnych lat. Czasami sie zastanawiam czy to nie jest tylko takie tlumaczenie niewytlumaczalnych zachowan dzieci:-) moj to tez taki madralinski ale on od razu sie obraza... Tatus biega za nim i co chwile probuje udobruchac... Ja tam nie mam zamiaru:-)
Siedzę wlasnie w wannie dzieci spia, maz sie krzata w kuchni a ja mam luz i chcialabym obejrzec jakis film ale chyba nie dam rady i sie wczesniej poloze.
Pomyslalam ostatnio ze czas rozejrzec sie za zlobkiem i boje się co bedzie jak mloda bedzie chorowac bo wszedzie pisza zeby dzieci wtedy nie przyprowadzac i co wtedy? Zresztą mloda to tylko raczki i ogolnie lubi jak sie jej poswieca uwage caly czas a w zlobku takich luksusow raczej miec nie bedzie
Siedzę wlasnie w wannie dzieci spia, maz sie krzata w kuchni a ja mam luz i chcialabym obejrzec jakis film ale chyba nie dam rady i sie wczesniej poloze.
Pomyslalam ostatnio ze czas rozejrzec sie za zlobkiem i boje się co bedzie jak mloda bedzie chorowac bo wszedzie pisza zeby dzieci wtedy nie przyprowadzac i co wtedy? Zresztą mloda to tylko raczki i ogolnie lubi jak sie jej poswieca uwage caly czas a w zlobku takich luksusow raczej miec nie bedzie
katinka84
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, ja oczywiście z opóźnieniem, ale szczerze: wszystkiego najlepszego w nowym roku, zdrowia dla wszystkich i pociechy z naszych maluszków!!!
Ale poszalałyście z tym fb, zgłupiałam!!!
Krystian zjadł wczoraj o 21, potem przebudziłam go i jadł o 23:30. Zasnął i tak spał do 7:30 dzisiaj. Nawet się nie poruszył jak strzelai za oknem :-). Kot schwał się za kanapą i tylko łeb wystawił, więc też ok.
Ja lepiej się czuję ale tylko troszkę.
Zrobiłam wczoraj serowe chatki, pychotka i łatwe do zrobienia!!!
A tu parę nowych fotek:
40cm wspaniałości, nasza malutka, skromniutka choineczka!!!
buziaki cioteczki
Ale poszalałyście z tym fb, zgłupiałam!!!
Krystian zjadł wczoraj o 21, potem przebudziłam go i jadł o 23:30. Zasnął i tak spał do 7:30 dzisiaj. Nawet się nie poruszył jak strzelai za oknem :-). Kot schwał się za kanapą i tylko łeb wystawił, więc też ok.
Ja lepiej się czuję ale tylko troszkę.
Zrobiłam wczoraj serowe chatki, pychotka i łatwe do zrobienia!!!
A tu parę nowych fotek:
40cm wspaniałości, nasza malutka, skromniutka choineczka!!!
buziaki cioteczki
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: