reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Ruda- ale jak to? Nie strasz... Ja sie wogole nie umówiłam nawet a juz 2 miesiące minęły... Jezusie, ja byłam łyżeczkowana odrazu bo mi sie porwało lozysko... Teraz juz miałam jeden okres nic mi nie leci... Ale za to miałam wam juz to pisać... Od kilku dni tylko w nocy lub nad ranem jak leze boli mnie z prawej strony klementyna- tak jakby troche warga sromowa ale raczej ból jest głębszy az po kosc:/ o to jest takie uciążliwe bo az zasnąć nie moge... I tak z 2 razy w ciagu jednej nocy:/ ma któraś tak? Nie wiem co to... Aha i my jeszcze nie kochaliśmy sie od porodu... To tymbardziej nie wiem co jest grane , tylko po prawej stronie po tej nacinana byłam

reklama
Ruda, to dobrze, że jednak poszlas do lekarza. Dziwne, ze nie było żadnych objawów. No ale właśnie ta wizyta kontrolna po coś jest.

Właśnie zauważyłam, że Inga ma już dość mocno odparzona szyjke. Bidulka moja. Kolejny powód do leżenia na brzuszku.

Przy katarku fajnie jest pospacerować przy takiego pogodzie jak teraz, mokro i wilgotno. Ja jestem uziemiona, bo cały czas pada, a nie mam folii na podwójny wózek. Ale jutro jak mąż będzie w domu już pójdę z pojedynczym, nawet jak będzie padać.

co do jedzenia przy kp, ja jem wszystko pizza tez już była, jak dziecko nie ma problemów z trawieniem to normalna zbilansowana dieta

No mój juz smsy wysyła i dzwonił z przeprosinami za poranek... Wiadomo, dzisiaj na impreze firmowa wieczorem chce isc wiec musi sie łasić...

Agniecha- no odezwiesz sie czy mam do Ciebie dzwonić??:)

Sunovia no właśnie Mikolajek je co 3-4 godz w dzien,a jakos potem w nocy spać nie chce.
Muszę go przypilnowac zeby w dzień tyle nie spal,bo jakby mógł to by tylko spal i spal. Albo wieczorem go dłużej przetrzymać... no nic będę kombinować

Cześć.

Garmelko, dziękuje że o mnie pamiętasz :)
Dobrze, że mąż przeprasza :) Ja też kanapek rano nie robię, tzn specjalnie nie wstaję, bo jak już jestem na nogach lub on ma na popołudnie to czasem mi się zdarza. Mój tez dzisiaj po pracy idzie z ludzmi z pracy na piwko.

Jestem cały czas ale coś weny nie mam na odzywania się. Jakiegoś doła chyba złapałam, szaro, buro i ponuro. Znajomi sie ulotnili, nie długo będę gadać tylko agu agu agu :)

Hania coś dzisiaj cały czas marudzi, jeszcze tak nie było.... zasypia na 5 min i koniec i zaraz matudzi, nie może tak mocno zasnąć :(
Mati został dzisiaj w domu bo mu pozwoliłam i szaleje, już żałuję, chyba cos mnie dzisiaj trafi. Zrobił sie ostatnio strasznie niegrzeczny, a mi cierpliwoś ci powoli brakuje.

Ruda, dobrze że tak to sie skończyło :( Troch mnie wystraszyłaś bo jak nie byłam na kontroli, muszę po nowym roku sie wybrać

Ostatnia edycja:
agniecha83 - moja córka prawie idealna ostatnio otwarła kabinę (kapie się w brodziku) i zalała totalnie cała łazienkę (bo jej kazałam wyjść a ze nie chciała jeszcze to ciepłej wody dolałam - jej zdaniem za ciepłej). Ja poszłam do małego a jak wróciłam to myślałam ze ja tam uduszę albo utopie... a nie siedziała i czkała co ja na to...

Agniecha- nie zbzikujesz:) umówimy sie po nowym roku i pogugamy razem:)
Laski oglądam na TVN ukryta prawde!!!' Ale resetuje mózg, juz dawno tak sie nie relaksowalam :) ach te ich zdolności aktorskie...

Gośka, no nieźle :) Mati za to biega po domu, tupie, krzyczy, śpiewa, niby nie specjalnie ale ewidentnie chce zwrócić na siebie uwagę. W nocy przecież śpi w swoim pokoju już bardzo długo, a od kilku dni w nocy z dwa razy mnie woła żebym go przykryła. Przecież umie to zrobić, No ale wiem że musze to przetrwać i już. W przedszkolu jest bardzo grzeczny ale za to wróciła mu płaczliwość. Jak cos się dzieje to w płacz.
Rozmawiałam z jego wychowawczynią i mówiła że to normalne zmiany w tym wielu, że 5 latki są ciężkie bo to już nie maluszki, ale próbują sie mądrować jak dorośli i to minie. U niego dochodzi jeszcze rewolucja w domu. Oby minęło, tylko kiedy?????
Najbardziej zła jestem na siebie, to jest tylko dziecko a ja za dużo od niego wymagam i coraz częściej tracę cierpliwość :(

reklama
Wow! Moja miała godzinna drzemkę!!! Lubie to!!! :) pierwszy raz chyba w dzien:)

Uwaga uwaga!!!
Wiem ze niektóre z was nie lubią tych świąt, ale ja uwielbiam:) dzis przyszły mi ozdoby na choinkę bo w sumie po przeprowadzce gdzies wsiakly... I tak bede musiała dokupić. Proponuje wrzucać zdjęcia naszych choinek :)
Ja zaczne

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1418996895.843454.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418996895.843454.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 44
Do góry