reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

reklama
Ja przewijam jak mała sie o to dopomina albo przed karmieniem. Wasze maluchy tez lubią przewijak? Moja bardzo, cieszy się i próbuje wydawać dźwięki w stronę misia ktory jest zawieszony nad przewijakiem. Jak bardzo płacze to czasem na uspokojenie kładę ją na przewijak i się uspokaja.

Mizah co to rocket naper?

fdsfssfds.png

Załączniki

• fdsfssfds.png
    fdsfssfds.png
    21,8 KB · Wyświetleń: 45
Mizaah - tak wiem, ze dzieci wyrastaja, bo wlasnie pare dni temu zastanawialam sie ze te melka bezlaktozowe dostepne sa tylko do 6-go miesiaca. Chcialabym poroostu pomoc jakos malutkiej, bo te kupki ja mecza odrobinke

Sunovia niezla agentka z tej Twojej starszej corci;)

Garmelka, no skladali mnie, skladali. A na nogi stawiali 24godziny. No ale warto bylo.

Udalo mi przetrzymac Julke 2,5 godziny bez cycka to teraz je juz 30 min.

Garmelka - ja mam dokładnie ten kolor/model i cóż średnio jestem zadowolona. Owszem mała jest zakochana w ślimaku i szczerzy się do niego ale nic poza tym. Nóg całkowicie nie wyprostuje a przecież ma 62 cm !!! Może inne dziewczyny mają inne zdanie nam do konca się nie sprawdził. No i ubolewam na brakiem funkcji bujania. Dlatego Mikołaj ma przynieść bujak a ten może wystawie na allegro lub bedziemy mieć 2.

Gosiak - ale ma zaparcia? Stęka? Robi się czerwona podczas kupszczania?? Prezy sie??

reklama
Goska - nie zastanawiałam się nad tym, ale byłoby super, bo ja kocham smażone i chcę powoli wracać do niego. Pieczone jem i jest ok - tzn indyka, schab, łososia.

Judy - Adi też lubi, włącznie z klepaniem w gołą pupę :)

Renisus - tak zachwalasz matę, że aż zmobilizuję się i wyloze dziś naszą.

U nas idzie 10-13 pieluch dziennie.

Boli mnie brzuch az wzielam apap i już zwątpiłam od czego. Czyżby okres miał mnie już nawiedzić? Rany....
Wcześniej myślałam, że z nerwów, bo wczoraj pogniewalam się na męża i trochę przepłakałam, ale to też chyba PMS.

Adi pospal dłużej niż 3h w nocy! 3,5 ;)

Do góry